Evenimentul Zilei > Social > Top ADMITERE 2017. Cele mai CĂUTATE licee din ȚARĂ. Cea mai mică medie de intrare, 9,93 la Sfântul Sava din București
Top ADMITERE 2017. Cele mai CĂUTATE licee din ȚARĂ. Cea mai mică medie de intrare, 9,93 la Sfântul Sava din București

Top ADMITERE 2017. Cele mai CĂUTATE licee din ȚARĂ. Cea mai mică medie de intrare, 9,93 la Sfântul Sava din București

Astăzi a avut loc prima fază de repartizare a absolvenților de școala generală. La cele mai căutate licee, locurile au fost epuizate în câteva minute.

Ministerul Educaţiei a afişat miercuri rezultatele la admiterea în liceu. În top 10 specializări, cele mai cerute, de la licee, două se află la liceul Sfântul Sava din București, unde la specializarea Matematică -Informatică, în limba engleză, ultima medie de admitere a fost 9,93, iar la specializarea Ştiinţele naturii, media ultimului admis a fost 9,91, fiind, totodată pe primul loc, în ceea ce privește media de admitere, scrie news.ro.

În Top 10 specializări, pe locul trei se află  Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân din Constanţa, cu specializarea Matematică-Informatică şi cu media de admiterea 9,88, urmat de Colegiul Naţional "B.P.Hasdeu" din Buzău – Matematică – Informatică bilingv cu ultima medie de intrare 9.87 şi de clase de Matematică – Informatică a Colegiului Naţional  "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti, cu media de admitere 9,86.

Următoarele două locuri sunt ocupate de specializări de la Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" din Craiova  respectiv Matematică – Informatică bilingv, cu 9,85 media de admitere şi Ştiinţele Naturii, cu 9,84. Locurile 8,9 şi 10 sunt revin unor licee din Bucureşti: Colegiul "Gheorghe Lazăr,  specializarea Ştiinţele naturii – 9,83, Colegiul Naţional  "Sfântul Sava" – Matematică – Informatică – 9,81 şi Colegiul Naţional "Spiru Haret" – Matematică – Informatică bilingv cu media de admitere 9,80.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: