Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura cu Mary Wilson. Soţia sa i-a dat un ultimatum amenințându-l că îl castrează dacă o mai înşeală.
Sir Tom Jones, în vârstă de 80 de ani, a fost căsătorit cu Linda din tinereţe până la moartea ei în 2016. Dar infidelitatea sa a ajuns adesea subiect de scandal.
Se spune că marele cântăreț a avut o aventură cu cântăreața Mary Wilson, în 1968, când era în turneu în SUA. În cartea Tom Jones: The Life, de Sean Smith, scrie că Linda s-a săturat să mai fie înşealtă şi a căutat indicii în apartamentul său.

Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura Mary Wilson

Publicistul spunea că: „Au scos-o din apartament pe Mary. Iar când Linda a intrat pe uşă a spus: „Unde este acea femeie?” Tom a spus: „Nu știu despre ce vorbești”. Ea i-a răspuns: „Mary Wilson, a fost aici…”. „ Nu, nu a fost aici”. Dar Linda a continuat să verifice dulapurile, totul prin casă”. „În cele din urmă, a deschis cuptorul, singurul loc pe care băieții îl uitaseră.

„Mary Wilson era o bucătăreasă grozavă și pregătise cina, pe care nu apucaseră să o serveasccă. Atunci Linda spune: „Oh, da! Și cine a gătit asta?” În acest moment, Linda i-ar fi dat lui Tom un ultimatum.

„Ar fi bine să te potoleşti, pentru că nu vei putea face nimic fără biluţele tale”, i-ar fi spus ea.

În cele din urmă Mary a vorbit despre aventura ei cu Tom: „Avea şi alte femei, eu eram doar una dintre ele, dar îl iubeam.

Artista a declarat: „Mi-a frânt inima, a trebuit să renunțăm. Era căsătorit și nu putea continua”.

În autobiografia sa, cântăreaţa a mai spus că nu ştia că Tom era căsătorit la începutul relaţiei. Ea a scris: „Abia mai târziu am descoperit că era căsătorit!”

Într-un interviu acordat revistei The Sunday Times din 2015, Tom a vorbit despre soţia sa: „Ea este cel mai important lucru din viața mea. Este o femeie incredibilă. Linda este dragostea vieții mele și este în continuare…. „Nu am rănit pe nimeni, iar căsnicia mea este solidă”, a adăugat la acea vreme, potrivit express.