Evenimentul Zilei > Monden > Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura cu Mary Wilson
Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura cu Mary Wilson

Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura cu Mary Wilson

Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura Mary Wilson. Povestea este fabuloasă despre cei doi soţi şi infidelităţile lui Tom.
Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura cu Mary Wilson. Soţia sa i-a dat un ultimatum amenințându-l că îl castrează dacă o mai înşeală.
Sir Tom Jones, în vârstă de 80 de ani, a fost căsătorit cu Linda din tinereţe până la moartea ei în 2016. Dar infidelitatea sa a ajuns adesea subiect de scandal.
Se spune că marele cântăreț a avut o aventură cu cântăreața Mary Wilson, în 1968, când era în turneu în SUA. În cartea Tom Jones: The Life, de Sean Smith, scrie că Linda s-a săturat să mai fie înşealtă şi a căutat indicii în apartamentul său.

Tom Jones, amenințat de soţie că va fi castrat după aventura Mary Wilson

Publicistul spunea că: „Au scos-o din apartament pe Mary. Iar când Linda a intrat pe uşă a spus: „Unde este acea femeie?” Tom a spus: „Nu știu despre ce vorbești”. Ea i-a răspuns: „Mary Wilson, a fost aici…”. „ Nu, nu a fost aici”. Dar Linda a continuat să verifice dulapurile, totul prin casă”. „În cele din urmă, a deschis cuptorul, singurul loc pe care băieții îl uitaseră.

„Mary Wilson era o bucătăreasă grozavă și pregătise cina, pe care nu apucaseră să o serveasccă. Atunci Linda spune: „Oh, da! Și cine a gătit asta?” În acest moment, Linda i-ar fi dat lui Tom un ultimatum.

„Ar fi bine să te potoleşti, pentru că nu vei putea face nimic fără biluţele tale”, i-ar fi spus ea.

În cele din urmă Mary a vorbit despre aventura ei cu Tom: „Avea şi alte femei, eu eram doar una dintre ele, dar îl iubeam.

Artista a declarat: „Mi-a frânt inima, a trebuit să renunțăm. Era căsătorit și nu putea continua”.

În autobiografia sa, cântăreaţa a mai spus că nu ştia că Tom era căsătorit la începutul relaţiei. Ea a scris: „Abia mai târziu am descoperit că era căsătorit!”

Într-un interviu acordat revistei The Sunday Times din 2015, Tom a vorbit despre soţia sa: „Ea este cel mai important lucru din viața mea. Este o femeie incredibilă. Linda este dragostea vieții mele și este în continuare…. „Nu am rănit pe nimeni, iar căsnicia mea este solidă”, a adăugat la acea vreme, potrivit express.