Doi dintre actorii celor mai în vogă seriale românești – ”Vlad” și ”Sacrificiul”  – fac casă bună împreună, dincolo de rivalitatea de pe platourile de filmare.

Victoria Răileanu, actrița din serialul ”Vlad”  este căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer, interpretul lui Boby Oancea din serialul ”Sacrificiul”. E greu? E ușor? Cum gestionează divergențele inerente?

”Nu cred că este o metodă bună să apelez la ceea ce am învățat la actorie, pentru că la actorie învăț despre actorie, nu despre căsnicie sau viață. În căsnicie am apelat până acum la ceea ce știam eu despre celălalt, ce știam că funcționează în comunicarea cu el.

Și m-am raportat doar la cealaltă persoană, la ce știam că funcționează la el, nu la generalități pe care le-am învățat la școală. De exemplu, și când am o discuție cu copilul meu, Carol, apelez la ce știu că îl ajută pe el și la ceea ce știu că reacționează ok”, a mărturisit Victoria Răileanu într-un interviu acordat Libertatea.ro.

Actrița a mai spus, pentru aceeași sursă, că nici ea, nici celebrul ei soț nu îl vor împinge pe fiul lor să fie actor, la fel ca ei, ci îl vor susține ”să facă ceea ce își dorește el. Poate el vrea să fie inginer, de exemplu. Cine știe. Dar nu îl văd ca pe o persoană care vrea să fie pe scenă, pentru că până acum, la serbări și momente cu public, nu s-a simțit bine în postura aceea”.

Sursa foto: Libertatea.ro