Evenimentul Zilei > Actualitate > TITI DINCĂ, noul producător general de la TVR
TITI DINCĂ, noul producător general de la TVR

TITI DINCĂ, noul producător general de la TVR

Dincă îi ia locul lui Cristian Zgabercea care a fost suspendat la cerere „din motive personale”.

Titi Dincă a fost numit astăzi în funcția de producător general al postului public. Dincă îi ia locul lui Cristian Zgabercea care s-a autosuspendat din funcție la câteva săptămâni după ce a fost trimis în judecată într-un dosar ce vizează mai multe fapte, printre care și evaziune fiscală.

„După consultarea cu colegii mei, numele cel mai des pomenit, care ar putea să asigure continuitatea, pentru că are o experiență, cunoaște situația în TVR, oamenii, departamentele. Acesta a fost criteriul. Cineva care poate de astăzi să intre la butoane și să se ocupe de probleme”, a explicat Stelian Tănase criteriile de selecție.

CV

Angajat la TVR încă din 1990, Titi Dincă realizează la TVR International o emisiune de travel. Jurnalistul a fost directorul Direcţiei Artistică şi Producţie din luna ianuarie 2006. A fost coordonator al Direcţiei Programe, director al aceleiaşi structuri, redactor-şef adjunct al Redacţiei Viaţa Spirituală şi cunoscut producător de emisiuni religioase şi programe speciale. De asemenea, a fost asistent universitar la Facultatea de Drept Internaţional şi Relaţii Publice „Titu Maiorescu” (1994-1995) şi lector universitar la Academia de Artă „Nicolae Grigorescu” (1995-1997). Titi Dincă este, printre altele, membru Honoris Causa al Universităţii „Pars” din Bombay (India) şi vice-preşedinte al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: