Evenimentul Zilei > Actualitate > Țiriac a invitat cei mai bogați oameni ai lumii la vânătoare de mistreți
Țiriac a invitat cei mai bogați oameni ai lumii la vânătoare de mistreți

Țiriac a invitat cei mai bogați oameni ai lumii la vânătoare de mistreți

Unii dintre miliardarii lumii vânzează, sâmbătă, la Ersig, în județul Caraș Severin, la invitația lui Ion Țiriac, fostul mare tensimen făcând o tradiție din astfel de evenimente. Partida de vânătoare la care participă 12 persoane, are loc la mai puțin de o lună distanță de la vânătoarea organizată la Balc, în județul Bihor, pe celălalt domeniu deținut de omul de afaceri. Aceasta e a doua organizată în vestul țării, de când Țiriac deține cele aproape 1000 de hectare, parte din ele cumpărate de la prințul Paul Lambrino.

“Anul acesta nu suntem foarte mulţi participanţi. Suntem doar 12 persoane.Va fi o singură partidă de vânătoare, mâine. Aici avem şi norocul că nu este pestă porcină. Am schimbat şi vremea, sunt temperaturi ridicate. Sperăm că va fi mai uşor cu carnea, pentru că noi îi îndestulăm pe cei din zonă, cu carne de vânat. Avem acolo mai multe case de copii… Vom vedea câţi mistreţi vom vâna, pentru că trebuia să aflăm exact, câţi sunt în plus”, a declarat Ion Ţiriac, citat de Sursa de vest.

Padurea de la Ersig a fost totdeauna bogată în faună. Aici trăiesc cerbi comuni, cerbi lopătari, mistreți, fazani, iepuri. Invitații lui Țiriac vânează însă numai mustreți, iar carnea acestora va fi donată în mare parte cantinelor Direcției de Asistență Soicială și Protecție a Copilului Caraș Severin.