Evenimentul Zilei > Politica > Teorie explozivă. Cu ce o are Ponta la mână pe Firea. „Sigur că o omoară”
Teorie explozivă. Cu ce o are Ponta la mână pe Firea. „Sigur că o omoară”

Teorie explozivă. Cu ce o are Ponta la mână pe Firea. „Sigur că o omoară”

Miron Mitrea susține că Victor Ponta nu va intra în lupta pentru funcția de primar general al Capitalei, însă o șantajează pe Gabriela Firea pentru a face o alianță cu PSD.

„Victor Ponta o șantajează pe Firea. Ponta este președintele Pro România, au nevoie să aibă un rezultat cât mai rezonabil la locale că să între la parlamentare. La PNL nu are intrare, se întoarce la partidul care l- a abandonat și încearcă să facă alianța cu PSD. Se pare că PSD nu vrea. Se pare că președintele PSD nu vrea dar nimeni nu îi spune direct, îl lasă să fiarbă în suc propriu.

Victor Ponta nu e un om de nădejde, dar nu e un om prost. El s-a prins că Ciolacu a pus focul mic sub ceaun și a găsit o pârghie și o amenință pe Gabriela Firea. Gabi Firea intră în fibrilație, și pe bună dreptate. Deocamdată nu are probleme. Dacă intră Ponta, „problemă mare”, susține Miron Mitrea.

CITEȘTE ȘI Gabriela Firea a luat-o pe urmele lui Dragnea. Se simte urmărită, dar cu dronele

„Victor Ponta are o problemă cât casa, oricum face, e prost. Dacă nu intră la locale, dacă nu candidează Pro România nu ia mare lucru la locale, și atunci moare încet.

Dacă va candida, sigur că o omoară pe Gabriela Firea, dar el personal nu câștigă. El nu va mai stă bine deloc, îl dă Țuțuianu afară. Țuțuianu e un politician foarte abil. Se duce Ponta și-și rupe picioarele și vin eu, așa descifrez eu (situația-n.red.).

Victor Ponta este prea laș din câte îl cunosc eu, nu-și va pune pielea la saramură. Nu cred că are curaj, retrag cuvântul lașitate, îmi cer scuze, nu are destul curaj. Poate face o surpriză.

Victor vizează toate funcțiile, e bună și aia de primar și de prim-ministru, șef la CCR, la CSM orice e bun”, a mai comentat Miron Mitrea, duminică, la „Culisele puterii”, în contextul în care, săptămâna trecută, candidatura la Primăria Capitalei a lui Ponta a fost anunțată de către Adrian Țuțuianu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: