Evenimentul Zilei > Monden > Teo Trandafir, FĂCUTĂ PRAF de fani: „Parcă ești Mumia din Pădurea Adormită ”
Teo Trandafir, FĂCUTĂ PRAF de fani: „Parcă ești Mumia din Pădurea Adormită ”

Teo Trandafir, FĂCUTĂ PRAF de fani: „Parcă ești Mumia din Pădurea Adormită ”

Teo Trandafir a fost făcută praf de fani, după ce vedeta a postat un selfie pe o rețea de socializare. „Zici că ești Mumia din Pădurea Adormită”, a reacționat un internaut.

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezențe de pe micile ecrane din România. Vedeta, care momentan moderează o emisiune la Kanal D, a postat pe o rețea de socializare un selfie pe care și l-a făcut în grădină. 

Teo a anunțat în urmă cu câteva zile că a mers la cabinetul unui medic estetician pentru a-și face câteva îmbunătățiri la nivelul feței, potrivit Libertatea.ro.

În ciuda transformărilor prin care Teo a trecut în ultima perioadă, noul look al vedetei nu este însă pe placul tuturor.

Reacția fanilor, după ce Teo a postat o imagine cu ea, au fost neașteptate: „Ești frumoasă „foc”, ai uitat când lucrai la Antena 1 cu Mircea Badea și Gheorg ???? Ce „bine „arătai, acum îți faci selfie-uri ????”, „Teo, zici că ești … Mumia din Pădurea Adormită ???”, au fost doar câteva din comentariile pe care le-a primit la fotografie.

Teo Trandafir este mămica unei fetițe adoptate, Maia, care s-a transformat într-o frumoasă adolescentă.