Evenimentul ZileiMondenȚeapă pentru Clejani. Au de recuperat o sumă uriașă

Țeapă pentru Clejani. Au de recuperat o sumă uriașă

Țeapă pentru Clejani. Au de recuperat o sumă uriașă
Ramona de la Clejani s-a enervat la culme căci bolidul de lux pe care și-l dorea cu ardoare, l-a luat gata stricat. Cântăreața vrea acum să i se facă dreptate, după ce a luat o țeapă de multe mii de ruro.

Cu toate că pentru Ramona de la Clejani soarta și viața nu au fost blândă mereu, cântăreața a reușit să strângă o sumă destul de mare cu care să-și ia mașina pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Așa s-a și întâmplat, iar tânăra a vorbit cu un prieten de-al familiei sale pentru a putea să o ajute cu mașina visurilor sale, însă acest lucru nu s-a întâmplat întocmai cum ea a cerut, asta pentru că mașina pe care a primit-o nu a fost nici pe departe ca în fotografiile care au reușit să o convingă că ea e mașina pe care trebuie să o cumpere.

Bolidul de lux a fost gata stricat

Ramona este extrem de supărată, asta pentru că bolidul de lux pe care tocmai ce l-a cumpărat este defect, unele dintre piese lipsesc, iar ea abia dacă poate să meargă la capacitatea maximă a acestuia, prezintă mai multe defecțiuni, dar arată și într-un fel în care parcă ar fi fost ținta mai multor accidente.

”Să-mi dea banii inapoi….Am încercat să vorbesc cu el, dar nu îmi mai răspunde. Eu îi spun că am probleme cu mașina, dar el evită să-mi raspundă!”, a spus ea!

I-a cerut bărbatului să-i facă mașina așa cum trebuie, dar și să-i dea toate actele pe ea pentru a o putea înscrie și să-și pună propriul nume de înmatriculare, însă el o ia în râs și o tot amăgește că acest lucru se va întâmpla, însă se pare că nu prea curând.

Vânzătorul a enervat-o la culme

Acesta a intrat în direct în timpul emisiunii, însă atitudinea sa nu a fost deloc una spre rezolvarea unei probleme, ci mai mult a ținut să facă glume pe seama situației în care se află Ramona de la Clejani în aceste momente!

Drept consecință, artista va merge acum la poliție pentru a putea să-și facă dreptate și să-și recupereze banii, sau măcar să-i fie făcută mașina.


Accesează: