Oare va compune o melodie despre Trump, precum au făcut Les Wampas pentru Jacques Chirac?

Ea n-a ezitat însă să-l critice pe preşedinte după un tweet-ul de joi în care Donald Trump părea să ameninţe protestatarii din Minneapolis cu utilizarea armatei.

„După ce aţi stârnit focul supremaţiei şi al rasismului alb de la începutul mandatului dvs., aveţi tupeul să jucaţi cartea autorităţii morale înainte de a ameninţa cu folosirea violenţei”, a scris artista de 30 de ani pe contul său de Twitter.

„Vom vota pentru a vă da afară de la Casa Albă în noiembrie”, a spus ea.

Taylor Swift a citat o parte din mesajul de joi al preşedinteşui Trump despre revoltele din Minneapolis. „Când încep jafurile, încep şi focurile de armă”, a scris Donald Trump.  Apoi, Donald Trump  a revenit cu tweet unde a spus că a fost înţeles greşit şi că de fapt el se referea la posibile schimburi de focuri de armă din partea celor revoltaţi şi nu la utilizarea forţei de către poliţie.

Taylor Swift a intrat în conflict cu Trump din 2018

Moartea lui Geroge Floyd, un bărbat negru de 46 de ani, în timpul unei arestări violente în Minneapolis, fost urmată de proteste care au escaladat în revolte în ultimele 3 nopţi.

Taylor Swift a refuzat mult timp să discute despre politică, dar a devenit un artist foarte popular printre conservatori.

Cântăreaţa, câştigătoare a 10 premii Grammy, a luat în sfârşit o poziţie în octombrie 2018 pentru a susţine doi candidaţi democraţi din statul unde a trăit mult timp, Tennessee.

Atunci a fost puternic criticată, în special de Trump, care a explicat pe Twitter că i-a plăcut „cu aproximativ 25% mai puţin” muzica sa. De atunci, cântăreaţa a declarat public că-l va susţine la alegerile prezidenţiale din noiembrie pe candidatul democraţilor, notează 20 Minutes.

Taylor Swift a fost numită „copilul-vedetă”

În această categorie mai intră Justin Bieber, Miley Cyrus şi Justin Timberlake.  Cântăreața a început devreme și succesul a venit relativ repede. Asta a afectat-o într-un mod profund. Orice artist care ajunge  faimos în copilărie are de obicei probleme în viață. Taylor Swift nu e un caz special. Nu se îneacă în alcool și droguri, dar are niște probleme serioase cu încrederea în sine, dezvăluie un documentar realizat de Netflix.