„Tătă” este lider cu formația toscană în Serie A, fapt ce i-a atras atenția lui Conte. Pe lângă Tătărușanu, selecționerul „Squadrei Azzurra” a vorbit și despre Vlad Chiricheș, fundașul lui Napoli. Italia a pierdut ultimul amical, scor 1-3, în deplasare cu Belgia, noul lider al clasamentului FIFA. În această seară, naționala României va juca un meci amical, la Bologna, cu reprezentativa Italiei, de la ora 21:45 (în direct la Pro TV).

„Vreau să văd o echipă care ştie ce să facă şi atunci când are minge, şi atunci când nu o are. În Belgia, au fost câteva episoade nefavorabile, au fost câteva neatenţii pentru care am plătit un preţ scump. dar mâine vrem să dăm continuitate lucrurilor bune pe care le-am văzut vineri.

România e o echipă bună. Nu a pierdut în preliminarii şi a primit doar două goluri. Va fi un test important, exact un lucru pe care îl căutăm. Tătărușanu a demonstrat că are calități. A fost nevoit să-l înlocuiască pe Neto, într-un moment deloc ușor, și a demonstrat că are personalitate şi că e un portar valoros. Chiricheş este un jucător de top şi cu experienţă”, a declarat Conte.