Evenimentul Zilei > International > Tatăl lui Meghan Markle, reacție dură la adresa fiicei sale și a prinţului Harry
Tatăl lui Meghan Markle, reacție dură la adresa fiicei sale și a prinţului Harry

Tatăl lui Meghan Markle, reacție dură la adresa fiicei sale și a prinţului Harry

Thomas Markel e de părere că ducesa de Sussex și prințul Harry au un comportament care transformă familia regală britanică într-un supermaket cu coroană, din care se poate pleca în orice clipă.

Este recunoscut faptul că Meghan Markle nu are o relație strânsă cu tatăl său, iar acest lucru nu l-a împiedicat pe acesta să trimită săgeți către fiica sa, dar și către ginerele său.

Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă, ea asta a făcut. Acum dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație. Obligația de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai mărețe și mai longevive instituții din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta”, a declarat Thomas Markle – tatăl ducesei de Sussex, într-un interviu acordat pentru Channel 5.