Acesta se plânge tuturor că a fost exclus din viaţa nepotului său Archie. Thomas Markle senior, în vârstă de 75 de ani a spus că a văzut doar pe internet poze cu Archie. Vorbind pentru prima oară de naşterea nepotului său, a criticat pe cei doi duci, activişti ai schimbărilor climatice, dar care folosesc avioane private, caracterizându-i ca doi ipocriţi.

Markle senior trăieşte în Mexic, a relatat Sunday Mail. „Aş vrea să-mi trimită o poză cu Archie să-i pun ramă şi s-o aşez pe perete alături de poza lui Megan. Nu e tot ceea ce îşi doreşte un bunic? Aş vrea să ştiu dacă are acelaşi nas ca al lui Meghan”.

Bunicul lui Archie a mărturisit c-o iubeşte pe Meghan şi îşi aduce aminte cu nostalgie când o plimba mică fiind. El şi mama ducesei, Doria Ragland, au divorţat când Meghan avea 6 ani.

Thomas Markle n-a participat la nunta fiicei lui pe 19 mai 2018 din capela Sfântul George la castelul Windsor. A fost invitat, dar a afirmat că nu s-a simţit în stare să zboare până în Regatul Unit fiindcă suferise un infarct şi starea de sănătate l-a împiedicat.

Te-ar putea interesa și: