Evenimentul Zilei > Actualitate > Tânărul care a terorizat Capitala a fost prins. La doar 20 de ani…
Tânărul care a terorizat Capitala a fost prins. La doar 20 de ani…

Tânărul care a terorizat Capitala a fost prins. La doar 20 de ani…

Un tânăr care tâlhărea femei din Capitală a fost prins de Poliție după ce mai multe victime au depus plângere împotriva lui.

Polițiștii din Capitală s-au mobilizat pentru a prinde un tâlhar care teroriza femeile din Capitală. Nu mai puțin trei plângeri au fost depuse împotriva sa în decurs de 10 zile. Este vorba despre un tânăr de doar 20 de ani din București, care a „descoperit” o metodă ușoară de a face bani, din păcate pentru el, ilegală.

„Joi, 17 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare două mandate de percheziţie, în Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea a trei infracţiuni de tâlhărie, prejudiciul total creat fiind estimat la 6.500 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Cum opera bărbatul din Capitală? Prima tâlhărie

Pe 2 decembrie polițiștii au fost sesizați cu privire la o tâlhărie ce s-a petrecut într-un mijloc de transport în comun. Unei femei de 27 de ani i-a fost furat telefonul. Agresorul i l-a smuls din mână și a fugit.

„La data de 2 decembrie a.c. poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 27 de ani, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în momentul în care a ajuns în dreptul unei staţii din sectorul 6, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, un tânăr necunoscut i-a smuls din mână telefonul mobil, după care a fugit”, mai arată comunicatul.

Prima tâlhărie „o cere” pe a doua. Și pe a treia!

Văzând că victimele sunt neajutorate și nu pot riposta, pe scurt că „îi merge treaba bine”, agresorul a mai comis aceeași faptă de încă două ori.

„La data de 8 decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au fost sesizaţi de către o tânără de 24 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, un tânăr necunoscut a deposedat-o, prin smulgere, de telefonul mobil, pe care îl ținea cu ambele mâini, după care a fugit.

Totodată, la data de 10 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 36 de ani cu privire la faptul că în momentul în care autobuzul în care se afla a oprit în stație un bărbat necunoscut i-a smuls telefonul din mână, după care a fugit”, se mai menționează în comunicat.

După cum se spune, „ulciorul nu merge de multe ori la apă”, așa că tânărul a fost reținut rapid de poliție.

Astfel, la data de 17 decembrie 2020, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, tânărul bănuit fiind condus pentru audieri la sediul subunităţii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a trei infracțiuni de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.