Evenimentul Zilei > Actualitate > Tânăr DECAPITAT în urma unui accident GRAV în Vaslui. Bărbatul a intrat cu mașina într-un AUTOCAMION staționat
Tânăr DECAPITAT în urma unui accident GRAV în Vaslui. Bărbatul a intrat cu mașina într-un AUTOCAMION staționat

Tânăr DECAPITAT în urma unui accident GRAV în Vaslui. Bărbatul a intrat cu mașina într-un AUTOCAMION staționat

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a murit decapitat, duminică, în urma unui grav accident auto. Mașina în care acesta se afla a intrat într-un camion staționat în afarea drumului DN 24.

Potrivit digi24, accidentul s-a petrecut în aproapiere de municipiul Vaslui, pe drumul național DN 24.

Astfel, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, pe un sector de şosea în curbă, a pătruns pe sensul opus de mers şi apoi s-a izbit violent de camionul parcat.

„În urma impactului, conducătorul auto a murit pe loc, fiind singur în autoturism în momentul în care s-a petrecut accidentul. În maşină, au fost găsite o serie de documente, însă identificarea şoferului urmează să fie făcută de către rudele contactate de poliţişti”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni vor stabili, în baza analizelor de laborator, dacă tânărul de 39 de ani era băut în momentul în care a provocat accidentul rutier.