Sylvester Stallone a vorbit pentru prima oară despre moartea fiului său: "Va trebui să trăim cu această durere toată viaţa"

Sylvester Stallone a vorbit pentru prima oară despre moartea fiului său: "Va trebui să trăim cu această durere toată viaţa"

La câteva zile după decesul fiului său, actorul Sylvester Stallone a vorbit public pentru prima oară despre cele întâmplate.

În vârstă de doar 36 de ani, fiul lui Sylvester Stallone a murit cel mai probabil în urma unei supradoze de medicamente. Este puţin probabilă varianta unei sinucideri în condiţiile în care nu a lăsat nici măcar un bilet de adio. După trei zile de la descoperirea trupului neînsufleţit al fiului său, actorul Sylveste Stallone a făcut primele declaraţii pentru TMZ. "Nu există durere mai mare pentru un părinte decât să îşi piardă copilul. Din acest motiv, vă implor să respectaţi amintirea talentatului meu fiu şi să aveţi compasiune pentru mama lui, Sasha. Va trebui să trăim cu această durere toată viaţa. Sage a fost primul nostru copil şi centrul universului nostru, aşa că vă rog să îl lăsaţi să se odihnească în pace", a declarat Stallone. Şi avocatul lui Sage Stallone, George Braunstein, susţine că ipoteza sinuciderii este foarte puţin probabilă, mai ales că Sage urma să se însoare peste doar câteva zile cu iubita sa. În vârstă de doar 36 de ani, Sage, fiul lui Sylvester Stallone, a fost producător de filme la Hollywood. Trupul său a fost găsit fără suflare vineri în locuinţa sa din Hollywood. În locuinţă au mai fost găsite flacoane de medicamente. Menajera, care i-a descoperit cadavrul după câteva zile de la deces, a declarat anchetatorilor că avea ordine stricte de la Sage de a nu intra niciodată în camera lui şi nici măcar să bată la uşă atunci când el este acolo. CITIŢI ŞI:

  • Fiul lui Sylvester Stallone a murit de ziua tatălui său?