Ce se întâmplă între Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu. Imaginea care i-a dat de gol

Ce se întâmplă între Ștefania Stănilă și Cătălin Zmărăndescu. Imaginea care i-a dat de gol Survivor. Sursa foto: Instagram

Survivor All Stars testează din plin limitele participanților, însă, unii dintre ei au propriile „trucuri” pentru a trece cu bine de fiecare probă. Jador a dezvăluit cum reușește Ștefania, Stănilă, fostă gimnastă, să se simtă în siguranță în timpul show-ului.

Cătălin Zmărăndescu și Ștefania Stănilă nu formează un cuplu în viața de zi cu zi, însă, fosta gimnastă preferă să adoarmă lângă fostul luptător MMA, în timpul emisiunii Survivor All Stars. În felul acesta, fosta gimnastă se simte protejată, deoarece sunt puțini cei care și-ar dori să-l înfrunte pe Cătălin Zmărăndescu.

Survivor. Cătălin Zmărăndescu și Ștefania Stănilă, imaginea care i-a dat de gol. Ce a spus Jador despre cei doi

Catalin Zmărăndescu, Stefania Stanila

Sursă foto: captură video

Concurenții de la Survivor au fost nevoiți să facă față unor condiții climatice grele. A fost necesar să demonstreze că nu se tem de șobolani, tarantule și scorpioni. Astfel, Ștefania Stănilă s-a „refugiat” lângă Cătălin Zmărăndescu. Jador a surprins imaginea cu cei doi, care dorm unul lângă celălat și nu a ezitat să-l tachineze pe fostul luptător MMA.

„Te-a vazut că ai barbă albă și s-a gândit că nu mai poți. Ești eunuc!”, a spus Jador.

Ne puteți urmări și pe Google News

Replica din partea lui Cătălin Zmărăndescu  nu a întârziat să apară: „Stai liniștit, invidiosule! Tu de aia dormi la margine, ca să ai grijă de stâlpul ăla”, s-a exprimat fostul luptător MMA, potrivit cancan.ro. 

Ștefania Stănilă, Cătălin Zmărăndescu și Jador fac parte din aceeași echipă la Survivor, cea a „faimoșilor”. Potrivit regulamentului emisiunii, trebuie să se sustină la diferite probe.

Foamea, cea mai mare provocare de la emisiunea difuzată de PRO TV

Survivor All Stars

Sursa foto. Survivor Romania

Concurenții de la Survivor au parte de adevărate provocări în Republica Dominicană, unde se filmează emisiunea Survivor. Lipsa hranei este una dintre cele mai chinuitoare „probe”  pentru concurenți, inclusiv pentru fosta gimnastă Ștefania Stănilă, obișnuită cu dietele stricte.

„Din punctul meu de vedere, toată echipa este puțin cu moralul la pământ. Cel mai probabil se întâmplă asta din cauza foamei. Apoi, mai e faptul că au pierdut mai multe jocuri unul după celălalt . Eu, personal, cred își va reveni și va face față provocărilor până la final. Cu toții avem urcușuri și coborâșuri în viață. Ea trece printr-o perioadă mai nasoală, dar cu siguranță își va reveni. Mai are nevoie de puțin timp ca să demonstreze ca e aceeași Ștefania ca și în sezonul anterior. Acest lucru cred că se va întâmpla la individuale, când vor fi toți pe cont propriu”, a declarat Lucas, iubitu fostei gimnaste, potrivit Fanatik.

Participanții de la Survivor se bat pentru marele premiu pus în joc, 100.000 de euro.