Survivor All Stars. Cătălin Zmărăndescu, eliminat. Faimoșii au putut să discute cu cei de acasă

Survivor All Stars. Cătălin Zmărăndescu, eliminat. Faimoșii au putut să discute cu cei de acasă Survivor All Stars. Sursa foto: Instagram

Ultimul episod din Survivor All Stars i-a ținut pe fanii emisiuni în fața televizoarelor pentru unul dintre cele mai emoționante și captivante episoade.

Survivor All Stars. Faimoșii au obținut prima comunicare, ceea ce le-a permis să intre în contact telefonic cu cei dragi de acasă pentru prima oară de la începutul emisiunii.

Emoțiile au fost la cote înalte pentru toți concurenții, mulți dintre ei fiind copleșiți de lacrimi în timp ce își auzeau familiile.

Survivor All Stars. Cătălin Zmărăndescu a pierdut duelul cu Zanni

Mai târziu, Faimoșii au făcut nominalizările. Cătălin Zmărăndescu a participat la duel împotriva lui Zanni și a pierdut. Acesta din urmă a fost nominalizat de Tj Miles, care a deținut colierul de imunitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars a mai pierdut un membru. Jorge a fost eliminat din competiție din motive medicale, după ce analizele au indicat acest lucru.

Cătălin Zmărăndescu nu a intrat din prima clipă în competiție. Producătorii l-au adus în Republica Dominicană abia în a doua săptămână.

Survivor All Stars

Sursa foto: Survivor România, facebook

Discursul de adio i-a făcut pe Faimoși să plângă

Înainte de a fi eliminat de la Survivor All Stars, fostul luptător a dorit să transmită câteva gânduri. A fost mândru că ultimul său joc a fost cu un fost câștigător al Survivor România.

A avut speranța că ar putea câștiga, dar abilitățile remarcabile ale lui Zanni au avut un impact semnificativ în duel.

Îmi e dificil să îmi găsesc cuvintele în momentul ăsta, am crezut pentru o secundă că pot câștiga, că pot rămâne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ăsta, nu degeaba a câștigat în sezonul lui.

Pe de altă parte, sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion. Știu că i-a plăcut foarte mult tricoul ăsta lui TJ, vreau să i-l las lui ca amintire. Vreau să îi iau pe toți în brațe”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Survivor All Stars

Sursa foto: Survivor România/ Facebook

Pentru cele șape săptămâni petrecute la Survivor All Stars, acest a aplecat acasă cu 35.000 de euro.