Una dintre cele mai mari dorințe ale Andreei Marin este aceea de a mai avea un copil și nu se sfiește să declare acest lucru de fiecare dată când este întrebată. „Am mai spus lucrul acesta şi nu este un secret. Dacă Dumnezeu ne binecuvântează, (n.e. un copil) este primit cu braţele deschise. Cred că lucrurile nu stau mereu doar în mâinile noastre, ci şi în mâiniel celui de Sus”, se confesa nu demult în cadrul unei emisiuni TV.

Joi, Andreea Marin a dat interviuri pentru mai multe emisiuni TV, în care a vorbit despre felul în care se îngrijește și se răsfață, dar și despre o posibilă sarcină. Într-o imagine postată chiar pe pagina personală de Instagram, Zâna Surprizelor ne spune că pune la cale o cale o „surpriză surpriză!”

View this post on Instagram

Ziua filmărilor azi, cu colegele de la România TV și de la Antena. Și încă nu s-a încheiat. La ora 21.00 va astept in direct la @raidabunioficial, la Antena Stars. Pun la cale o surpriza surpriza! 😊 Pe curand, o seara frumoasa! #makeup & #hairstyling @chiran_florentina

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Să ne așteptăm oare la anunțul despre o nouă sarcină?