Evenimentul Zilei > Monden > Surprize de proporții la America Express. Cine sunt concurenții care au acceptat provocarea
Surprize de proporții la America Express. Cine sunt concurenții care au acceptat provocarea

Surprize de proporții la America Express. Cine sunt concurenții care au acceptat provocarea

Nouă echipe vor trece prin experiențe unice în drumul către marele premiu de 30.000 de euro. Vedetele care au acceptat provocarea vor parcurge o rută de peste 7000 de kilometri, pe Drumul Aurului.

America ExpressDrumul Aurului, cum a fost denumit cel de al cincilea sezon al show-ului de televiziune, va duce nouă perechi de vedete care vor parcurge un traseu spectaculos ce se întinde  pe o distanță de peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia.

Concurenții noului show America Expres- Drumul Aurului sunt: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, potrivit Antena 1.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Nume mari

Celebra trupă Andre se reunește la America Expres. „Am crescut și am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă“, au declarat Andreea Bălanl și Andreea Antonescu.

Sursa Antena 1

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară“, a declarat Cătălin Bordea.

Sursa Antena 1

„Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia!“, a spus Jean Gavril.

Sursa Antena 1

Lupta va fi dură

Mulți concurenți speră să își depășească limitele. „Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“, a declarat Bie Adam.

Sursa Antena 1

„Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”, a declarat Puya.

Sursa Antena 1

Participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express”, spune Bruja.

Sursa Antena 1

 „Această experienta este un game changer. În mod firesc, după America Express viața nu o să mai fie la fel. Credem că este un adevarat detox, o rupere de tot ce am trăit până acum, rău sau bun”, a spus Ovidiu Buta.

Sursa Antena 1

„Venind din sportul de performanță, această aventură numită America Express va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10 cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja“, au spus Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Sursa Antena 1vo