Michael Downey, președintele Federației de Tenis din Canada, a dezvăluit că toate costurile Biancăi vor fi suportate de forul prezidat de el. Practic, este vorba despre un gest pe care România nu-l va face niciodată, nici pentru Simona Halep, ori pentru vreun alt sportiv.

„Avem o înțelegere cu ea și o respectăm! Vrem să ajungă numărul 1 în lume și să câștige mai multe Grand Slam-uri.

Este o investiție bună”, a spus Michael Downey, pentr Forbes.  Statul canadian a pus la cale un program prin care ajută financiar sportivii, fără a le cere ceva la schimb.

Bianca are toate motivele să fie fericită, mai ales că recent a primit cadou și un superbolid de lux, marca BMW M8 Cabriolet.

Din partea organizatorilor US Open 2-19, Bianca Andreescu a primit un premiu de 3.850.000 de dolari, după ce a câștigat Grand Slam-ul, anunță digi24.ro.

Ulterior, Bianca Andreescu a dezvăluit, într-o conferință de presă, și ceea ce s-a întâmplat în vestiar, după finala de la US Open, câștigată în fața Serenei Wiliams.  Sportiva din Canada a povestit gestul făcut de marea campioană din Statele Unite, după o înfrângere dureroasă:

„A fost un moment foarte plăcut în vestiar. Serena a venit și mi-a făcut foarte multe complimente, spunându-mi că devin o sportivă foarte bună și foarte puternică.

Mi-a mai spus câteva lucruri frumoase, dar nu aș vrea să le fac publice. Este o persoană foarte bună și sper să o mai întâlnesc în viitor”.

Gestul este cu atât mai important, dacă ținem cont că pentru Williams a fost a patra înfrângere consecutivă în finale de Grand Slam (Wimbledon 2018 și 2019 și US Open 2018 și 2019).