Evenimentul Zilei > Sport > Suporterii au transmis un mesaj de amenințare cu moartea. Cine sunt persoanele vizate
Suporterii au transmis un mesaj de amenințare cu moartea. Cine sunt persoanele vizate

Suporterii au transmis un mesaj de amenințare cu moartea. Cine sunt persoanele vizate

A fost scandal și frustare după „Unicul Derby” disputat pe „Arena Națională”.

Dinamo a pierdut, sâmbătă, pe „Arena Națională”, partida jucată în deplasare, cu FCSB (scor 2-3), în etapa a 6-a a Ligii I. Meciul a fost decis de o greșeală gravă a arbitrului Radu Petrescu, cel care la scorul de 2-2 a dictat o lovitură de la 11 metri pentru gruparea „roș-albastră”. Florin Tănase a transformat și a adus victoria pentru FCSB.

Fanii dinamoviștilor au rămas cu frustrarea că ar fi putut obține măcar un punct din această confruntare. Atât de rău s-au supărat ultrașii, încât au trecut la amenințări în spațiul virtual. „Mesaj pentru toți arbitrii din România: o să vă vânăm ca pe animale! Arbitrați-ne corect sau muriți!”, a fost scris pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”. Ulterior, unul dintre administratori și-a dat seama de gravitatea mesajului și l-a șters, conform gsp.ro.

Au răbufnit la final

Un alt mesaj transmis pe rețeaua socializare, de aceiași suporteri a sunat astfel: „CEREM IMPLEMENTAREA SISTEMULUI VAR ȘI SUSPENDAREA ARBITRILOR CARE FAC MECIURILE PRAF!

Așa cum am presimțit (vezi postarea noastră din minutul 22 al meciului), Radu Petrescu ne-a vânat, a inventat un penalty și un cartonaș roșu. Faptul că a ezitat să fluirere ESTE DOVADA CĂ A VĂZUT CĂ JUCĂTORUL NOSTRU A LOVIT MINGEA. Nu are nicio scuză! Nu poate da vina pe tușier (alt ticălos), pentru că el, centralul, este cel care ia decizia. A șasea etapă, a șasea eroare gravă de arbitraj!

HOȚIE PE FAȚĂ! PS: ****meme!”, au scris fanii „câinilor” pe Facebook.

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru, a comentat prestația lui Radu Petrescu. „Eroare gravă a arbitrului. După acest meci ar trebui să îl pună pe asistent la centru, pe Petrescu la linie, dar doar vreo 15 minute, apoi să îi scoată din arbitraj. Cum să dai? Lovește mingea, Man alunecă. Ce se bagă arbitrul asistent acolo? Te doare capul! Apoi se mai dă și roșu”, a spus Porumboiu la GSP Live.