Evenimentul Zilei > Social > Suplimentări de locuri la CFR Călători. De unde ne luăm bilete dacă Agențiile de voiaj sunt închise
Suplimentări de locuri la CFR Călători. De unde ne luăm bilete dacă Agențiile de voiaj sunt închise

Suplimentări de locuri la CFR Călători. De unde ne luăm bilete dacă Agențiile de voiaj sunt închise

CFR Călători informează că în minivacanța prilejuită de Sărbătorile Pascale, la nivelul întregii rețele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptată la evoluția și dinamica traficului de pasageri. Trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara, etc vor fi suplimentate, cu peste 8.000 de locuri față de zilele obișnuite.

Pentru a evita situațiile neplăcute  generate de afluența mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenților, se recomandă pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipație: online de pe www.cfrcalatori.ro ; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay ; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism) și prin telefon la 021 9522.

Compania recomandă studenților să acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor Gări.   

Programul agenţiilor de voiaj CFR : A doua zi de Paşte, 17 aprilie, toate Agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor: Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti și Iulius Mall din Iași.