Supermarketurile și-au pregătit ofertele pentru Paști. Cât costă produsele principale

Supermarketurile și-au pregătit ofertele pentru Paști. Cât costă produsele principale Cumpărături la supermarketul inteligent. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Supermarketurile se pregătesc deja pentru perioada sărbătorilor pascale. Astfel, o serie de produse vor intra în oferte chiar de săptămâna viitoare. Mezelurile, dulciurile, cartofii sau produsele de post vor costa mai puțin în următoarea perioadă. Magazinul Lidl a anunțat deja scăderile mari de prețuri.

Oferte de Paște în supermarketuri

Lidl România a pregătit mai multe oferte, valabile în perioada 18-24 martie 2024. Astfel, pe lângă reducerile săptămânale obișnuite, clienții vor beneficia de noi reduceri de preț.

supermarket

Foto: Arhiva EVZ

Ofertele fi disponibile începând de luni, când o parte dintre produsele de Paște vor fi disponibile la raft. Astfel, până în 24 martie, clienții vor putea beneficia de numeroase oferte de preț. Pe listă se află atât alimente de post, cât și specifice sărbătorii de Paște.

Lista de produse cu preț redus

De la începutul săptămânii viitoare ,clienții acestui supermarket vor putea cumpăra unele mezeluri cu preț redus. Unul dintre cele maj apreciate produse din această categorie este mușchiul file afumat și feliat. În acest caz, reducerea va fi de 25%, iar prețul va fi de 4,39 lei pentru o sută de grame, față de prețul inițial de 5,99 lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, pastrama de oaie va fi la reducere. Conform catalogului săptămânal al supermarketului german, aceasta se va vinde cu 14,99 lei pentru o cantitate de 250 de grame. Prețul inițial al acesteia era de de 19,99 lei pentru aceeași cantitate.

Lidl, oferte

Sursa foto: Dreamstime.com

Oferte de Paște în supermarket. Alte produse care vor avea prețuri mai mici la raft

Retailerul german a anunțat reduceri și la mai multe produse de post. De luni, clienții vor putea cumpăra pateu vegetal la prețul de 1,99 lei, în loc de 2,59 lei. De asemenea, pentru cei care doresc să înlocuiască laptele obișnuit cu lapte de migdale, acesta va fi disponibil la prețul de 5,99 lei, în loc de 7,77 lei.

Mai mult, cartofii vor intra în lista de oferte. Clienții acestui supermarket vor plăti, în săptămâna următoare, 16 de lei pentru un sac de cartofi, în loc de 20 de lei.