Evenimentul Zilei > Actualitate > Superman EXISTĂ! La Cluj. Scenele care au devenit VIRALE
Superman EXISTĂ! La Cluj. Scenele care au devenit VIRALE

Superman EXISTĂ! La Cluj. Scenele care au devenit VIRALE

Un cuplu din Cluj a ajuns în atenția presei locale după ce evenimentele dintre soț și soție au depășit granițele certurilor normale dintr-o relație. Călin și Simona sunt „vedete” printre polițiștii din Cluj din cauza bătăilor la care este supusă femeia.

Aflaţi în divorţ şi în plin proces de partaj aceştia au creat o întâmplare cum rar poate fi văzută chiar şi pe micile ecrane. Iar scena a avut loc în paşnicul cartier clujean Gheorgheni, unde, după o primă bătaie administrată Simonei de către Călin, de faţă cu actuala iubită, acesta a vrut să-și mai bată fosta soție o data. Aşa că a sărit pe geam, în stradă, ca s-o mai bată o dată pe Simona, ieşită între timp din apartament, dar, ghinion: după acest gest eroic, în cădere, omul şi-a rupt piciorul în două locuri şi a ajuns direct la spital, relatează gazetadecluj.ro

Simona a relatat, pe holurile IML Cluj, pentru sursa menționată, întâmplarea care a devenit virală în Cluj. “Duminică a fost ziua de naştere a băieţelului nostru şi eu, în ajun îl lăsasem pe băiat la tatăl lui, în apartamentul cumpărat de mine, din Gheorgheni, fosta noastră locuinţă conjugală. Asta, după ce eu, împreună cu copilul m-am mutat – cel puţin până la partaj – în gazdă, indiferent de consecinţe şi l-am lăsat acolo pe el, să se mai maturizeze… Totodată, am considerat că băiatul nostru nu trebuie îndepărtat de tatăl natural, ca să nu rămână cu sechele psihice, aşa că l-am lăsat la el fără să bănuiesc ce mi se va întâmpla sau ce voi găsi acolo a doua zi, când am venit să-l iau pe micuţ, încărcată de jucării pentru el….Aşa că, după cum vă spuneam, m-am prezentat la casa mea, încărcată de jucării pentru băiat. Mi-a deschis amanta soţului, singură în apartament – fiindcă fiica ei de patru ani se juca afară cu fiul meu, unde se afla şi soţul, care-I supraveghea. I-am zis elegant femeii să nu mai intre în casa mea, la care el a venit din spate şi a început să-mi care la pumni şi picioare, în maniera lui obişnuită. Apucasem să văd, răspândite prin apartament prezervative consumate, iar în geam cum trona o butelcă uriaşă de vin roşu, băută pe jumătate, şi o sticlă de cola. Vă daţi seama în ce ambianţă a stat fiul meu cât l-am lăsat la tatăl lui, în casa –repet! – cumpărată de mine şi ce scene s-au putut derula acolo”, a explicat femeia, derutată.

Apoi, cu un zâmbet larg, și-a continuat povestirea: “Imediat după aceea s-a petrecut un eveniment care ar contrazice pe oricine din rândul celor care spun cu tărie că Dumnezeu nu există – şi nici pedeapsă divină… Ei, bine, aflaţi că există, şi acest lucru s-a dovedit valabil în cazul meu! Am părăsit, în grabă, locuinţa, ca să nu mai încasez şi alte lovituri, la care Călin – vrând să năvălească asupra mea, precum o tornadă şi să-i demonstreze ţiitoarei lui cât e de bărbat – a încălecat geamul şi a sărit afară, de la parter, arzând de nerăbdare să mai îmi dea o “bătută”. Însă, beat  fiind, a călcat geşit şi şi-a rupt, instantaneu, piciorul în două locuri. Aşa că, din victimă sigură am ajuns salvatorul lui. I-am chemat, rapid, un taxi,  ca să ajungă cât mai repede la Ortopedie, iar el m-a rugat totodată să preiau copilul pentru câteva zile, pe toată perioada cât el va fi internat în spital”. Se opreşte pentru câteva secunde ca să răspundă la un apel telefonic. Schimbă câteva cuvinte cu cel aflat la celalalt capăt al “firului”, după care mă lămureşte: “El a fost, mă roagă să-l vizitez împreună cu copilul la spital, asta fiindcă se simte foarte deprimat şi singur. Desigur, o să mergem până acolo, fiindcă nu intenţionez – aşa cum vă spuneam – să-l ţin pe copil departe de tatăl lui. Până atunci însă nu sunt hotărâtă dacă să mai fac plângere la Secţia de Poliţie din Gheorgheni, asta fiindcă n-am avut deloc spor până acum şi nu ştiu dacă se va produce cumva revirimentul după cel de-al şaselea certificat medico-legal scos de mine”! 

“La nivelul Secţiei 3 Poliţie a fost depusă o plângere penală privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Dosarul a fost înaintat unităţii de parchet cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale. Referitor la ultimul incident, nu a fost depusă plângere penală de către persoana vătămată. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În ceea ce priveşte cererea pentru emiterea ordinului de restricţie, acesta este de competenţa judecătoriei de pe raza teritorială în care îşi are domiciliul şi reşedinţa victima”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.