Evenimentul ZileiActualitateUn idol al Giuleștiului șochează: „Pentru mine, Rapidul a murit! Mi-e scârbă”

Un idol al Giuleștiului șochează: „Pentru mine, Rapidul a murit! Mi-e scârbă”

Un idol al Giuleștiului șochează: „Pentru mine, Rapidul a murit! Mi-e scârbă”
Marius Șumudică a tunat la adresa fostei sale echipe, după ce fiul său a fost refuzat în lotul grupării giuleștene. După acest episod, tânărul jucător a renunţat la fotbal.

Marius Șumudică (47 de ani) a revenit, astăzi, în țară, după ce a semnat rezilierea contractului cu Al Shabab (Arabia Saudită). Pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, fostul atacant al Rapidului, unul dintre fiii preferați ai Giuleștiului, a avut o reacție șocantă la adresa trupei pe care o pregătește acum fostul său coleg Daniel Panncu. 

Numulțumirea lui „Șumi” vine din cauza modului în care a fost tratat fiul său la echipa antrenată acum de Daniel Pancu, despre care a spus că „s-a lăsat de fotbal şi a intrat în depresie”.

Rapidul pentru mine a murit. Iubesc doar suporterii, dar ce se întâmplă la acest club nu mai există pentru mine. Păi ar trebui să-i întrebaţi pe cei de acolo cum s-au comportat cu băiatul meu! Care, la 21 de ani, s-a lăsat de fotbal şi a intrat în depresie datorită celor de la Rapid, care, în loc să îl respecte pe Şumudică pentru ce a făcut Şumudică pentru Rapid, şi-au bătut joc de copilul meu. Iar eu n-o să uit niciodată lucrul ăsta. Şi n-o să-i uit pe cei care au făcut lucrul ăsta.

Nu ştiu cine e acolo, că nu vreau să le pronunţ numele, îmi scuzaţi expresia, dar îmi vine scârbă să le pronunţ numele. La ceea ce am făcut eu pentru Rapid şi la cât am fost eu înjurat în ţara asta pentru Rapid. Pentru mine, în momentul de faţă, Rapidul există doar pentru suporteri. Deci, Rapidul, pentru mine a murit datorită faptului a ceea ce i-au făcut copilului meu, Rapidul a murit.

Iubesc acest club, iubesc suporterii, sunt unul dintre ei, dar ceea ce se întâmplă la Rapid nu suntem pe aceeaşi lungime de undă”, a declarat Şumudică la Otopeni.

Daniel Pancu i-a cerut scuze lui Șumudică după acest episod. „Voiam să-mi cer scuze faţă de tine, pentru că însemni ceva pentru Rapid. Modul în care s-a făcut nu a fost ok, ne-a luat pe toţi pe nepregătite. Eu mi-o asum, pentru că pe mine m-a sunat. Noi avem în atac trei jucători de la Mişcarea CFR şi de la AFC Rapid, îl mai avem pe Nico (Daniel Nicolae – n.r.) şi mai vine un atacant. Erau deja cinci.

Ne-am gândit foarte serios. Îţi spun acum: dacă juca în liga a patra la Rapid, băiatul tău ar fi marcat între 20 şi 30 de goluri fără probleme. Dar ne-am gândit să dăm o şansă celor care au jucat pentru Rapid în liga a cincea. Nimic personal, nu are nimeni nimic cu nimeni. Eram dator cu scuzele astea, dar doar ţie, că eşti Şumudică”, a spus Pancu atunci, la Digi Sport.

 


Accesează: