Evenimentul Zilei > Actualitate > Șumudică, LĂUDAT în Turcia. Ce spune președintele de la Kayserispor despre evoluția tehnicianului român
Șumudică, LĂUDAT în Turcia. Ce spune președintele de la Kayserispor despre evoluția tehnicianului român

Șumudică, LĂUDAT în Turcia. Ce spune președintele de la Kayserispor despre evoluția tehnicianului român

Erol Bedir, prședintele lui Kayserispor, se declară multumit de Marius Sumudica și de parcursul echipei din prima parte a sezonului și chiar spune că echipa i-a întrecut ușor așteptările.

Președintele lui Kayseri consideră că a făcut o alegere bună atunci când a decis ca formația sa să fie antrenată de Marius Șumudică. Acesta spune că antrenorul a trecut de primul prag impus la începutul sezonului, informează Sport.ro.

La începutul stagiunii, șefii i-au spus fostului tehnician de la Astra Giurgiu că trebuie să adune cel puțin 25 de puncte în prima parte a sezonului. În acest moment, Kayseri are 30 de puncte.

„Până acum, am pierdut doar 3 meciuri. Am jucat 21 de meciuri oficiale, am fost învinîi in 3, avem 6 remize și 12 victorii […] Dincolo de toate, am ajuns la 30 de puncte, cele 3 puncte (n.r. cu Malatyaspor) erau foarte importante pentru noi. Erau un mare bonus, dar nu au venit. Suntem în creștere, suntem pe drumul cel bun. La început, ținta noastră era să adunăm 25 de puncte și minimum 55 la finalul sezonului. Am adunat deja 30 de puncte, cred că în partea a doua a sezonului putem să mai facem cel puțin 25 de puncte. Cred că dacă vom face cel puțin 25 de puncte, ne atingem obiectivul”, a declarat Erol Bedir pentru presa din Turcia.