Sumă record pentru defăimare! Ce publicaţie este bună de plată

Sumă record pentru defăimare! Ce publicaţie este bună de plată

Ziarul a fost obligat să plătească o sumă uriaşă după ce a distrus reputaţia omului, acuzat fiind de abuz sexual. Imaginea sa i-a fost distrusă poate pentru totdeauna cu toţi banii câştigaţi în instanţă. Iar calvarul nu s-a oprit aici.

Actorul Geoffrey Rush a primit cea mai mare sumă pentru defăimarea sa din istoria australiană, în valoare de 2,9 milioane de dolari SUA (1,9 milioane de dolari SUA) în cazul său împotriva Daily Telegraph, în legătură cu acuzațiile de abuz sexual. 

Curtea federală australiană, a decis joi, în favoarea actorului. Pierderile economice trecute și viitoare au suferit şi vor suferii ca urmare a articolelor din Daily Telegraph, care se ridică la suma de aproximativ  1,98 milioane de dolari (1,3 dolari SUA) plus alte pierderi colaterale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avocatul trustului Telegraph, Tom Blackburn, a susținut că Rush și echipa sa de avocaţi "încearcă să oprească orice critică în ceea ce priveşte judecata". Aşa că, actorul, încă nu se poate bucura de bani şi nici de linişte, de imagine să mai zicem...

Şi, în ciuda acordului de a plăti, Nationwide News, care dețin The Daily Telegraph, vrea să atace hotărârea și să încerce să răstoarne complet decizia curții, eventual într-un proces în fața unui nou judecător.