Evenimentul Zilei > Sport > Suferă Ianis Hagi în tăcere la Glasgow Rangers? Care este marea nemulțumire a românului
Suferă Ianis Hagi în tăcere la Glasgow Rangers? Care este marea nemulțumire a românului

Suferă Ianis Hagi în tăcere la Glasgow Rangers? Care este marea nemulțumire a românului

Mijlocașul român ar vrea să se transfere din Scoția, pentru că nu a jucat suficient în acest sezon, după cum a remarcat un fost selecționer.

Se pare că Ianis Hagi (22 de ani) nu se simte prea confortabil la Glasgow Rangers, chiar dacă a devenit campion al Scoției în acest sezon. Mijlocașul român ar avea oferte tentante de la formații din campionatele puternice ale Europei și ar putea să plece, la finalul stagiunii de la gruparea „alb-albastră”. Ultima echipă despre care se vorbește că ar fi interesată să obțină semnătura internaționalului român este FC Sevilla. 

Ianis Hagi ar avea o mare nemulțumire după acest sezon în care a devenit campion al Scoției cu Glasgow Rangers

Alex McLeish, fost selecționer al naționalei Scoției, a afirmat că Ianis Hagi ar fi tentat să încerce o nouă aventură începând din sezonul 2021-2022. Așa că nu este exclusă mutarea de la Glasgow Rangers. Antrenorul a remarcat că Hagi junior a avut evoluții bune în tricoul celor de la Rangers și a contribuit la succesele înregistrate de formația pregătită de englezul Steven Gerrard. Pe de altă parte, McLeish crede că românul nu a fost folosit foarte mult în acest sezon.

„A fost folosit puțin în acest sezon. Au existat dubii în ceea ce-l privește la Genk, unde au crezut ca e doar un fotbalist OK, dar el e încă tânăr, iar pentru un fotbalist tânăr aș spune că a contribuit din plin în acest sezon”, a afirmat Alex McLeish.

„Probabil că este nemulțumit pentru că n-a fost titular în mai multe meciuri sau pentru că n-a evoluat mai mult”

„Probabil că este nemulțumit pentru că n-a fost titular în mai multe meciuri sau pentru că n-a evoluat mai mult. Evident, Steven Gerrard are un plan de joc și este puțin reticent în a-l perturba prea mult”, a mai declarat fostul selecționer al primei reprezentative a Scoției.

Printre echipele despre care s-a vorbit că și-ar fi manifestat interesul pentru Ianis Hagi se numără și Lazio, grupare din Serie A.