Chris Terhes: "V-am spus eu ca securistii vor spune ca McCain de pe patul de moarte a laudat-o pe Kovesi? V-am spus.

Iată ce spune George Maior: "Chiar regretatul senator John McCain, aş vrea să vă spun că înainte de a muri, chiar mă pregăteam să revin în ţară peste aceste evenimente, mi-a transmis direct faptul că apreciază în mod deosebit felul în care anumite instituţii, inclusiv cea condusă de doamna Kovesi, şi-au făcut datoria în ultimii doi ani, ceea ce a fost remarcabil din partea lui, având în vedere condiţia sa", a spus George Maior, întrebat cum vede începerea evaluării activităţii procurorului general Augustin Lazăr.

Ce spuneam cu o ora înainte de Maior: "Sclavii astia din Romania sunt de groaza: s-au activat toti, luni dimineata, sa explice ei cum scrisoarea lui Rudy Giuliani nu e mare lucru, ca e scrisa in urma unui lobby, ca nu reprezinta pozitia oficiala a SUA, etc", a notat preotul Terhes.

Pai mai sclavilor, dar scrisoarea lui McCain, din urma cu cateva saptamani, cum credeti voi ca a fost scrisa? Omul era pe patul de moarte si credeti ca voi ca asa, contempland el la eternitate si la judecata de apoi, n-a avut ce face decat sa o laude pe Kovesi?", se întreabă preşedintele Coaliţiei românilor din SUA.

Si acea scrisoare tot in urma unui lobby a fost scrisa. A unui lobby care a desconsiderat faptul ca McCain era pe patul de moarte. Au stiut cei care i-au bagat acea scrisoare sub nas (daca a si vazat-o el, ca eu nu i-am vazut semnatura nicaieri) ca va muri si au dorit sa se foloseasca de moartea lui ca sa spuna ca a lasat cu limba de moarte cat de buna e Kovesi.

Securistii nu se trag inapoi nici de la a exploata muritorii si mortii pentru propriile obiective ticaloase", a comentat pe contul personal de Facebook Chris Terhes.