Noi încă nu am închis focarele din România. În momentul în care vom vorbi de verde pe teritoriul României, atunci vom putea să reluăm viaţa de la zero.

Pana atunci ar trebui să facem un program de tip stop joc. Băncile sa inceteze sa mai mai ia rate 10 saptămâni. În astea 10 saptamani nimeni nu trebuie sa mai plateasca nimic si statul sa faca masura de tip social în care sa duca mancare la usa, să dea drumul celor care pot lucra pe modelul social. După ce am îndeplinit modelul social, totul trebuie să plece de la zero, de unde am rămas.

Când începe să scadă mortalitatea generată de coronavirus, încep lucrurile să intre pe un făgaş normal.
Nu suntem in criză, ci în pandemie.

Criza e făcută de politicieni, suntem in pandemie stimați concetățeni. Dacă nu ne vine mintea la cap, o ducem așa până la toamnă. Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi.

Dacă nu luâm măsuri radicale și nu înțelegem ce e pandemia, după 15 iunie nu vom avea o viață normal, Dacă înțelegem și punem pe grafic 14 zile perioada de incubatie, plus până la 50…60 de zile, putem face acţiuni clare care să ne spună prin testări cine e infectat și cine nu.

Facem asta atunci la 1 iulie deschidem tot, dacă nu, ne întindem până în toamna”, a declarat Adrian Streinu-Cercel citat de site-ul romaniatv.net.

 

PAGINA ANTERIOARA