Evenimentul Zilei > Social > Stere Halep, despre starea de sănătate a fiicei sale. Cum se simte campioana
Stere Halep, despre starea de sănătate a fiicei sale. Cum se simte campioana

Stere Halep, despre starea de sănătate a fiicei sale. Cum se simte campioana

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a fost prezent la meciul Concordia - Farul 2-1, la Chiajna, şi la finalul partidei a vorbit despre situaţia medicală în care se află fiica sa.

„Simona e bine, deşi tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie, dar nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat.

Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult performanţa”, a spus Stere Halep, după meciului Concordia – Farul 2-1, de duminică, potrivit DigiSport.

Stere Halep a vorbit şi despre revenirea lui Darren Cahill lângă Simona: „Eee, păi este nelipsit de lângă ea, vă daţi seama, că daca era lângă ea… Normal, ştiţi cum e, când te împaci cu cineva întotdeauna trebuie să-i ceri ajutorul, sfaturile sunt întotdeauna mai bune”, a adăugat tatăl Simonei.

Halep, campioana en titre de la Wimbledon, se pregătește acum pentru ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, unde anul trecut a pierdut în prima rundă.