Deși au avut împreună, în film, niște apariții extrem de sexy pentru acele timpuri, între cei doi nu a fost o poveste de dragoste decât pe ecran

Ulterior, Bănică Jr., fiul regretatului actor Ștefan Bănică, s-a dedicat aproape în exclusivitate muzicii, creându-și propria formație cu care umple de oameni Sala Palatului oricând dorește. A lansat 15 volume, a jucat în 30 de roluri de teatru și film și a apărut în zeci de clipuri muzicale. Este, fără dar și poate, un brand.

Dar alt „brand” al său este faptul că a reușit să se acupleze cu cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. În special cu cele două dive ale anilor ’90-2000: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin care au fost și au rămas rivale.

Cu Mihaela Rădulescu s-a însurat în 1994 și, după cinci ani, în 1999, a divorțat de ea. Ziarele de cancan au relatat atunci că Ștefan Bănică Jr. ar cam fi bătut-o pe fosta iubită a lui Dan Chișu și, ulterior, fosta nevastă a lui Elan Schwartzenberg. Dar asta nu mai ei pot ști.

A avut o frumoasă poveste de dragoste și cu regretatata jurnalistă Cristina Țopescu. Și aici au fost cam aceleași zvonuri.

Apoi a urmat o relație discretă cu o altă femeie frumoasă, Camelia Constantinescu. Dar fără acte la primărie. Cu toate acestea Camelia i-a dăruit primul său copil, Radu Ștefan. Cei doi și-au separat viețile în 2005.

 

După numai câteva luni, în ianuarie 2006, Bănică Jr. și-a pus iar pirostriile, de data asta cu vedeta de televiziune Andreea Marin. Nici relația aceasta n-a scăpat din atenția reporterilor de presă mondenă care au relatatat că relația lor, care s-a întins pe parcursul a șapte ani, între 2006 și 2013, a fost presărată cu nenumărate certuri domestice. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Ana Violeta care a rămas în custodia fostei dive a TVR.

Ștefan Bănică Jr. nu și-a pierdut timpul. Fix în anul divorțului de Andreea Marin, a început o nouă relație, de data asta cu o altă frumoasă, cântăreața Lavinia Pârva. Până în prezent se pare că i-a fost fidel.