Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua a depășit eclipsa și este la un meci distanță de titlul 26
Steaua a depășit eclipsa și este la un meci distanță de titlul 26

Steaua a depășit eclipsa și este la un meci distanță de titlul 26

„Militarii” au nevoie de o victorie la CSMS Iași, în ultima etapă, pentru a cuceri Liga I a treia oară consecutiv

Etapa a 33-a a Ligii I a fost, din punct de vedere al luptei pentru titlu, cea mai tensionată rundă a sezonului. Steaua și ASA Târgu Mureș au făcut rocada în clasament, la finalul a două meciuri dramatice care au oferit tensiune și nervi din belșug. Pe „Arena Națională”, Steaua a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-0, goluri reușite de Varela (23) și Stanciu (43).

Pentru cine a jucat Bourceanu?

Moldovenii au fost apatici și nu au dat impresia că vor să încurce treburile gazdelor. Bizar a fost că tocmai steliștii au fost aproape de a-și pune o piedică memorabilă.

Și asta din cauza lui Prepeliță și Bourceanu, cei care au fost eliminați în minutele 53 și 63. Cel de-al doilea jucător a văzut două galbene într-un interval de un minut, fapt ce a alimentat suspiciunile legate de evoluțiile sale din acest retur.

Meciul de la Iași, decisiv

Cele trei puncte au transformat- o pe Steaua în lidera competiției, iar Asta Giurgiu a pus umărul serios la schimbarea din clasament. Oamenii lui Marius Șumudică au învins-o pe ASA Târgu Mureș, scor 3-1, și au prelungit suspansul. Totul se decide joi, atunci când „militarii” joacă la CSMS Iași, iar ardelenii vor evolua acasă cu Oțelul. Dacă învinge, Steaua (70 de puncte) e campioană, indiferent de rezultatul celor de la ASA (68). „Roș-albaștrii” au cucerit trofeul în 2013 și 2014, iar în total au 25 de titluri.

Becali merge pe mâna finului Rădoi

Gigi Becali s-a perpelit la tribuna oficială a „Arenei Naționale”, alături de Cristina, cea mai mică fată a sa. Înaintea jocului, finanțatorul Stelei a dezvăluit că a ajuns la o înțelegere cu Mirel Rădoi, iar finul său îi va lua locul pe banca tehnică lui Costel Gâlcă. Actualul antrenor va pleca indiferent dacă va câștiga și Liga I, și Cupa României. „Da. Mirel Rădoi va fi antrenor la Steaua, din vară. Vreți să aflați mai multe? Întrebați specialiștii”, a spus Becali. Rădoi va reveni la Steaua după ce a evoluat pentru „roș-albaștri” în intervalul 2000-2008. În ultimii șapte ani, Mirel a jucat în Golful Persic, iar din vară va debuta în meseria de antrenor.


FOTO: Gigi Becali va schimba antrenorul la vară FOTO: LIBERTATEA