Evenimentul Zilei > Actualitate > Un INTERLOP celebru sfidează Poliția Română! Cum se distrează un TEMUT apropiat al CORDUNENILOR, în timp ce este căutat de oamenii LEGII
Un INTERLOP celebru sfidează Poliția Română! Cum se distrează un TEMUT apropiat al CORDUNENILOR, în timp ce este căutat de oamenii LEGII

Un INTERLOP celebru sfidează Poliția Română! Cum se distrează un TEMUT apropiat al CORDUNENILOR, în timp ce este căutat de oamenii LEGII

Un interlop cunoscut, apropiat al clanului Corduneanu de la Iași este căutat de poliție pentru a da explicații într-un dosar de tentativă de omor, scrie Spy News.

În acest timp, temutul Stănel Corbu nu pare a-și face griji în legătură cu problemele cu legea pe care le are, acesta distrându-se de minune la petreceri și publicând pe internet aproape zilnic fotografii din plimbările de peste hotare.

În timp ce Corbu se plimbă nestingherit în Europa, acesta este căutat de poliție pentru a da explicații într-un dosar foarte delicat.

Este vorba despre un fost locotenent al lui Corbu, care l-a atacat pe acesta din senin, iar în luna august a acestui an a primit o lecţie sângeroasă: a fost atacat în propria casă de alţi doi "locotenenţi" ai interlopului şi înjunghiat de mai multe ori.

Din fericire, victima a scăpat cu viață, iar oamenii legii au emis mandate de arestare pe numele celor doi. Până când să fie identificați însă, interlopii au fugit din țară. În același timp și Stănel Corbu a plecat într-o vacanță prelungită, de unde postează fotografii pe Facebook și este foarte activ în spațiul virtual.

Interlopul brăilean are strânse legături cu Cordunenii, dar și cu clanul Cămătaru, alături de care obișnuia să petreacă până în zorii zilei.