Sportivele, campioanele premiilor de excelență pentru 2017

Sportivele, campioanele premiilor de excelență pentru 2017

Simona Halep este exemplul perfect pentru a vedea ce înseamnă performanță, voință și multă muncă. Și tot Simona este una dintre sportivele care a câștigat Trofeul Alexandrion în 2016, oferit de Fundația Alexandrion pentru rezultate deosebite în sport.

De fapt, reprezentantele sexului frumos sunt cele care domină podiumul premianţilor ultimelor două ediţii ale Trofeelor Alexandrion.

Numărul reprezentantelor sexului frumos este incomparabil mai mare decât al bărbaţilor premiaţi în cadrul ultimelor două ediţii ale Trofeelor Alexandrion.

Iată lista câştigătorilor ultimelor două ediţii ale acestei gale, devenită deja tradiţională: Simona Halep (tenis de câmp), Elizabeta Samara și Daniela Dodean(tenis de masă), Ana Maria Brânză (scrimă), Cristina Neagu (handbal), Cristiana Stancu (arte marţiale) şi Andreea Chiţu (judo), echipa de canotaj 8+1 a României care a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice din 2016, componentele echipei feminine de spadă din 2016, Simona Gherman, Simona Pop, Ana-Maria Popescu și Loredana Dinu, Oana Manea (handbal), Cătălina Ponor (gimnastică).

Ne puteți urmări și pe Google News

În total 21 de reprezentate al sexului frumos ne-au făcut mândri cu rezultatele pe care le-au obținut în competițiile la care au participat în cei doi ani.

Au fost însă și sportivi care au reprezentat România cu onoare la competițiile sportive internaționale din ultimii doi ani și care ne-au adus bucurie în suflete. Și aceștia au fost premiați de Fundația Alexandrion la cele două ediții ale Trofeelor Alexandrion: Marian Drăgulescu(gimnastică), Horia Tecău (tenis de câmp), Anghel Iordănescu (fotbal), Tiberiu Dolniceanu (spadă), perechea Horia Tecău/Florin Mergea (tenis) – vicecampioni JO, Albert Saritov (lupte), Alexandru Bologa(judo).

Anul acesta oare se va schimba balanța? Vor fi mai mulți sportivi printre premianții celei de-a treia ediții a Trofeelor Alexandrion, programată pentru joi, 1 februarie? Răspunsul rămâne să îl aflăm cu toții la ceremonia de premiere.

O noutate în acest an vor fi Trofeele Alexandrion Speranța. Acestea vor fi oferite tot la initiativa preşedintelui si fondatorului Fundatiei Alexandrion si al Grupului Alexandrion, domnul Nawaf Salameh, unor tineri care promit să ajungă din urmă performanțele seniorilor deja premiați de Fundația Alexandrion. Numele castigatorilor dedicate performantelor sportive inregistrate in anul recent incheiat, dar si al tinerelor speranțe le aflăm cu toții joi, 1 februarie, la Gala Trofeelor Alexandrion transmisa in direct de la 20.30 de TVRHD.