Spike, aspru criticat după ce i-a furat soția lui Bordea. „Cuceritorul de Prințese…”

Spike, aspru criticat după ce i-a furat soția lui Bordea. „Cuceritorul de Prințese…” Mihai Bobonete, despre drama lui Cătălin Bordea. L-a avertizat de multe ori. Sursa foto: Instagram

Spike a fost aspru criticat după ce i-a furat soția lui Cătălin Bordea. Fanii acestuia i-au transmis că aveau pretenții mai mari de la el și că i-a dezamăgit crunt. Rapperul a primit și porecla de „Cuceritorul de prințese”.

Spike a fost aspru criticat după ce i-a furat soția lui Cătălin Bordea. Rapperul a fost surprins în timp ce se săruta cu Livia. La scurt timp, s-a zvonit că cei doi formau un cuplu de când comediantul era în America Express. După ce a fost văzut cu fosta parteneră a lui Bordea, artistul a declarat că se sărută cu cine vrea.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”, a spus rapperul, după ce a fost văzut că se săruta cu fosta soție a lui Bordea.

Spike, criticat de fani

Rapperul a fost luat în vizor și de internauți. Aceștia au declarat că i-a făcut o fază foarte urâtă prietenul său, Cătălin Bordea, și că au o părere foarte proastă despre situație. Alții au spus că își țin iubitele în casă pentru a nu le vedea artistul și pentru a nu păți ca actorul de la Antena 1.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Doar prințesele cu barbă merită să devină regine/ Faci faze nasoale față de prieteni!/ Ți-e frică că vine Bordea peste tine?/ Chiar te-ai apucat de șters comentarii? Sincer, aveam alte pretenții de la tine. Ai devenit dezamăgitor/ Cuceritorul de Prințese…”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile fanilor săi pe Instagram.

„Și premiul pentru prietenul anului merge la… Spike!!!”/ „I-ai luat nevasta lui Bordea? Ai rămas fără femei?”/ „Sunt măritate fetele? Să nu le iei și pe ele!”/ „Țineți-vă femeile în casă!”/ „Devoratorul de prințese!”,/ „Măcar să-l pui si tu pe Bordea cavaler, poate se întoarce roata”/ ”Cu Livia nu pui?”/ Ce stofă de cavaler de onoare are”/ ”Cel mai bun prieten se cunoaște la nevoie”/ ”Să te ferească Dumnezeu de prieteni ca tine”/ ”Cu un așa prieten, nu ai nevoie de dușmani”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de rapper.

Reacția lui Cătălin Bordea

După ce au apărut imagini cu Livia și cu prietenul său, și Cătălin Bordea a transmis un mesaj. El a spus că oamenii cu valori comune ajung împreună și că morților le transmite doar bine.

Spike, aspru criticat după ce i-a furat soția lui Bordea. „Cuceritorul de Prințese…”

Sursa: Instagram/ montaj foto evz

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a spus comediantul.

Comediantul de la Antena 1 a mai declarat că și-a pierdut soția, dar că se păstrează pe el. Bordea a subliniat că viața merge înainte, indiferent de situație.

„Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea. „Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă inconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor”, a mai spus el.