Primul spaniol transspecie. Are două aripioare implantate în creier

Primul spaniol transspecie. Are două aripioare implantate în creier Manuel de Aguas, primul spaniol transspecie. Sursa foto: Instagram

Manuel de Aguas este primul spaniol transspecie cu două aripioare implantate în creier. Tânărul în vârstă de 26 de ani a mers până în cealaltă parte a lumi pentru a-și îndeplini visul.

Manel de Aguas, ăn vârstă de 26 de ani, este primul spaniol transspecie cu două aripioare. El a călătorit până în Japonia pentru a și implanta două aripioare în creier. Spaniolul spune că nu se mai simte uman, dar susține că poate simți umiditatea, temperatura și presiunea atmoferică. Povestea sa a devenit publică pe rețelele sociale.

Manel a povestit pe Instagram că a cheltuit 13.000 de euro pentru a-și îndeplini visul de a deveni câine. El a spus că mereu și-a dorit să fie un câine „border collie”. Spaniolul nu este singurul care nu se simte 100% uman și își dorește să fie animal. Aceste persoane sunt numite transspecii peste tot în lume.

De ce a vrut Manel de Aguas să devină câine

Manel de Aguas a povestit că aripioarele reprezintă pentru el o prelungire a corpului său, iar cu ajutorul lor identitatea sa a fost reconsiderată. Tânărul catalan a mers în Japonia pentru a-și face operația pentru că medicii cu care a discutat în Barcelona au refuzat să își asume orice risc în legătură cu modul în care Manel își dorea să arate.

Ne puteți urmări și pe Google News
Manel de Aguas, Spania, transspecie, aripioare, câine

Manel de Aguas, primul spaniol transspecie / Sursă foto: Instagram

Spaniolul a mai adăugat că japonezii au fost de acord să îi facă implantul. Manel nu este singurul om din lume care se identifică cu un animal. Tom Peters este un alt tânăr care susține că nu se simte om și se crede că se aseamănă un câine dalmat. El este originar din Marea Britanie și are 32 de ani.

Manuel Aguas, concediat din cauza aspectului fizic

Manel Aguas a mai adăugat că la scurt timp de la intervenție a început să fie discriminat la locul de muncă. Spaniolul lucra la un muzeu și era obligat să își scoată aripioarele în timpul zilei de lucru. În cele din urmă, el a decis să meargă cu implanturile la muzeu și ulterior a fost concediat. Mai mult decât atât, tânărul catalan susține că a întâmpinat probleme și când a mers să își reînnoiască cartea de identitate.

 „Nu poți apărea cu dispozitive electronice, deși acesta nu e un dispozitiv electronic, ci un organ”, a declarat Manuel Aguas pentru El Espanol.