Evenimentul Zilei > Monden > Soţul Vulpiţei a devenit violent la aflarea veştii şi a bătut cu pumnii în masă. Video-şoc în articol
Soţul Vulpiţei a devenit violent la aflarea veştii şi a bătut cu pumnii în masă. Video-şoc în articol

Soţul Vulpiţei a devenit violent la aflarea veştii şi a bătut cu pumnii în masă. Video-şoc în articol

Tragedie mare în familia lui Viorel şi a Vulpiţei. S-a lăsat cu un scandal monstru.

Viorel a fost informat că fetița lui și a Vulpiiţei nu le mai aparține, deoarece părinții lui i-ar fi obținut custodia. Deși i s-a explicat că acest lucru nu este posibil, Viorel nu a vrut să creadă și a răbufnit. Ba mai mult, Vulpița și Viorel fac acuzații grave la adresa bunicii fetiței lor. Cei doi soți susțin că mama lui Viorel ar umbla cu alți bărbați, chiar dacă are soț acasă? Video:

Bărbatul a început să devină violent, să dea cu pumnii în masă și facă diverse amenințări: „Doamne! Mai bine nu mai eram. Când am zis eu că a luat custodia… O duce din sită în covată. Sunt covins 100%. (…) Iau ei că sunt deștepți. Pentru bani. Să aibă milioane. Ah! Ei cred că Viorel e prost și ei deștepți. S-a adus la Vaslui, a scos cazier…”, a spus Viorel furios nevoie mare.

Viorel a susținut că nu-i mai pasă de nimic, doar de fetiţa lui: „Nu îmi mai pasă de nimic. Sunt nervos, prea nervos. Mai bine nu mai eram”.

Pe de altă parte, Vulăiţa era calmă chiar detaşată şi a spus: „Dacă vrea să mi-o dea, să mi-o dea. Dacă nu, asta e, am pierdut-o!”, s-a resemnat Veronica.