Evenimentul Zilei > Monden > Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. A fost internată de urgență în spital
Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. A fost internată de urgență în spital

Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. A fost internată de urgență în spital

Marinela Arșinel are probleme grave de sănătate. Familia a confirmat că soția regretatului actor este în spital și speră ca aceasta să își revină. Marinela a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, în urma unui accident.

Soția lui Alexandru Arșinel a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile în urmă cu câțiva ani. Tocul pantofilor i-a rămas blocat într-o scară, iar femeia a căzut și s-a lovit la cap. Deși a ajuns rapid la spital, a rămas cu sechele și are nevoie de îngrijire permanentă.

Internată în spital

La sfârșitul anului trecut, Marinela a contactat o viroză respiratorie, dar a făcut complicații. S-a simțit tot mai rău și a fost transportată de urgență la spital. Medicii au diagnosticat-o cu pneumonie. Fiul ei, Cristian spune că acum mama sa se simte puțin mai bine, dar nu a dorit să ofere și alte detalii despre starea de sănătate a femeii. „Este adevărat că este internată. Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine”, a declarat Cristian Arșinel, pentru fanatik.ro.

Marinela și Alexandru Arșinel au fost căsătoți 54 de ani. Au fost suflete pereche, iar familia spune că Marinela nu s-a obișnuit încă cu gândul să soțul ei a plecat la ceruri. „Mama e încă departe de a accepta despărțirea. Strigă noaptea după el și acum! Nu ne spune prea multe, dar noi știm că se chinuie fără prezența tatei! Încercăm să-i alinăm durerea cum știm și noi mai bine!”, a mai spus Cristian Arșinel.

Și-a iubit enorm soția

Alexandru Arșinel și-a iubit enorm soția. În ultimul interviu pe care l-a acordat, Dan Negru l-a întrebat ce i-ar cere lui Dumnezeu atunci când aceasta va veni să îl ia la el.

„I-aș spune: „Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.
Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a spus Alexandru Arșinel.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: