Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoseaua Kiseleff, închisă în fiecare weekend, toata vară
Șoseaua Kiseleff, închisă în fiecare weekend, toata vară

Șoseaua Kiseleff, închisă în fiecare weekend, toata vară

Până în 23 august, în fiecare weekend, traficul rutier este restricționat pe Șoseaua Kiseleff din Capitala, între Piața Victoriei și str. Arh. Ion Mincu, pentru activități sportive dedicate copiilor și adulților.

Restricțiile vor intra în vigoare în fiecare vineri, de la ora 22.00, până duminica, la ora 14.00. În acest interval pe șosea se vor desfășura activități sportive în cadrul proiectelor Via Sport și Mișcarea sănătate pentru copii.
Practic, întreaga porțiune de șosea se va transforma într-un stadion, cu panouri de baschet, mese de pin-pong și fileuri pentru voilei. În zonă funcționează și un centru de închirieri biciclete, iar în Parcul Kiseleff sunt amenajate locuri de joacă pentru prichindei, dar și o sală de fitness în aer liber pentru amatorii acestui sport.

Traseu modificare pentru liniile RATB

În urma acestor activități, și liniile RATB 783 și Bucharest City Tour vor avea traseele modificate.
Linia 783 și cursa Bucharest City Challange vor funcționa pe sensul spre Piața Unirii, de la Piața Arcul de Triumf, prin Bulevardul Constantin Prezan, Bulevardul Aviatorilor, Piața Victoriei, apoi pe traseul de bază. Pentru ambele linii, celălalt sens nu se modifică.