Sorina Pintea îl contrazice pe Cătălin Rădulescu. Majorarea salariilor medicilor a fost un act meritat

Sorina Pintea îl contrazice pe Cătălin Rădulescu. Majorarea salariilor medicilor a fost un act meritat

Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a declarat că majorarea salariilor medicilor a fost un act meritat, nicidecum parte a unei campanii electorale. Ea a răspuns astfel, declarației deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu potrivit căreia medicii ar trebuie să returneze creșterile salariale. Pintea spune că această afirmație nu reprezintă poziția PSD.

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

"A fost o declarație hazardată. Nu asta reprezintă PSD, în niciun caz. Majorarea salariilor medicilor a fost un act meritat de tagma medicală, de redare a demnității, și nicidecum parte a unei campanii electorale. Aș vrea să separăm foarte clar aceste lucruri. Am încercat în cursul mandatului meu și voi face în continuare acest lucru să nu ținem cont de politică în sănătate, să nu politizăm sănătatea. Sănătatea nu are culoare politică Asemenea afirmații sunt hazardate, nu sunt de acord în niciun caz cu așa ceva. Acești oameni nu au primit pomană, ci au primit salariile pe care le merită. Nu asta caracterizează ceea ce facem noi, în niciun caz", a spus Pintea, scrie Agerpres.

"Adevărul este că eu am văzut în presă. Cu siguranță aș fi taxat declarația, pentru că nu este reală, în niciun caz nu pot fi de acord cu așa ceva", a arătat ministrul Sorina Pintea.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a comentat, luni, condamnarea lui Liviu Dragnea, afirmând că "este o execuție a anilor '50". "O să se bucure cei care au votat ieri și probabil că oamenii care au primit pensiile mari o să le dea înapoi, că USR și ceilalți o să le ceară asta, cei care sunt agricultori o să dea înapoi subvențiile, pensionarii la fel, salariații. Și să le fie bine cu cei pe care i-au votat! (...)", a declarat Rădulescu la sediul PSD.