Evenimentul Zilei > Politica > Sorin Ilieșiu sare la gâtul lui Iohannis: „E o rușine! Cum vrea să ajungă președintele României?”
Sorin Ilieșiu sare la gâtul lui Iohannis: „E o rușine! Cum vrea să ajungă președintele României?”

Sorin Ilieșiu sare la gâtul lui Iohannis: „E o rușine! Cum vrea să ajungă președintele României?”

Sorin Ilieșiu, ales senator pe listele PNL și proaspăt vicepreședinte al PLR al cărui președinte este Tăriceanu îl acuză pe Kluas Iohannis că nu a participat niciodată în ultimii 14ani la Ziua Națională a României.

Foștii colegi de partid îl atacă pe Klaus Iohannis. Sorin Ilieșiu, ales senator de Sibiu pe listele PNL, a făcut o dezvăluire despre actualul primar al Sibiului care se vrea președintele României. ”Klaus Iohannis nu a participat niciodată la Ziua Unirii, pe 1 decembrie. În 14 ani, el nu a fost niciodată la Ziua Națională a României. Cum vrea să ajungă Peședintele României? E o rușine!”, a declarat Ilieșiu, acum vicepreședinte al Partidului Liberal Reformator, citat de România TV.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.