Evenimentul Zilei > Monden > Sora lui Meghan Markle a încercat să demită un judecător pentru legăturile sale cu Barack Obama
Sora lui Meghan Markle a încercat să demită un judecător pentru legăturile sale cu Barack Obama

Sora lui Meghan Markle a încercat să demită un judecător pentru legăturile sale cu Barack Obama

Sora vitregă a lui Meghan Markle, Samantha Markle, a încercat să obțină un judecător federal numit de Obama să renunțe la procesul ei pentru defăimare împotriva familiei regale din cauza relației fostului președinte cu Meghan și Prințul Harry.

Samantha a susținut că „imparțialitatea judecătorului Charlene Honeywell va fi pusă la îndoială”, deoarece a fost numită de fostul președinte Barack Obama, potrivit documentelor instanței. „Familia Obama, Prințul Harry și Meghan sunt „aliați” și susținători puternici unul celuilalt”, se spune în moțiune.

Dar Honeywell a respins orice acuzație că ar avea vreo relație cu fostul președinte care i-ar inhiba capacitatea de a guverna corect. „Președintele Obama a numit-o pe subsemnata în urmă cu aproape 13 ani”, a scris judecătorul în decizie, referindu-se la ea însăși. „Dar subsemnatul nu a avut niciodată nicio relație socială sau profesională cu Obama. Subsemnatul nu a vorbit niciodată cu fostul președinte sau cu fosta primă doamnă”.

Samantha o dă în judecată pe olandeză pentru defăimare din cauza comentariilor pe care le-a făcut în timpul interviului cu Oprah Winfrey în martie 2021, potrivit Insider.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: