Evenimentul Zilei > Actualitate > SONDAJ EVZ. V-a plăcut tricolorul uman, pe care protestatarii l-au făcut în Piaţa Victoriei?
SONDAJ EVZ. V-a plăcut tricolorul uman, pe care protestatarii l-au făcut în Piaţa Victoriei?

SONDAJ EVZ. V-a plăcut tricolorul uman, pe care protestatarii l-au făcut în Piaţa Victoriei?

Aproximativ 60.000 de oameni au ridicat duminică seara culorile tricolorului la protestele de stradă din faţa Palatului Victoria. Persoanele prezente la manifestație au scandat în continuare împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu, iar multe dintre lozinci au fost dedicate și șefului PSD, Liviu Dragnea.

(function(t,e,n,o){var s,c,m;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(o)||(s=e.getElementsByTagName(n),c=s[s.length-1],m=e.createElement(n),m.type=”text/javascript”,m.async=!0,m.id=o,m.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/_2F_2FBDDDN0RhaYZQpQ0Z_2FSHsfuHHqwmuz3hBCAQmcYh2aFxbxbmBZmLBrn2Rq8olM_2F.js”].join(„”),c.parentNode.insertBefore(m,c))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);

 

Create your own user feedback survey

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.