Evenimentul ZileiPoliticaSomnul din Parlament şi energiile negative ale lui Bichineț

Somnul din Parlament şi energiile negative ale lui Bichineț

Somnul din Parlament şi energiile negative ale lui Bichineț
Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a făcut o descoperire epocală. Mai exact, vasluianul a depistat, în sfârşit, motivul pentru care unii parlamentari cad pradă somnului, chiar în timpul şedinţelor de plen. EVZ vă prezintă povestea deputatului care a fost supus unei „expertize paranormale”

Luni, în toiul dezbaterilor privitoare la bugetul Camerei Deputaţilor, deputatul Corneliu Bichineţ s-a înfiinţat subit la tribuna Parlamentului şi a lansat o propunere inedită: temperatura să fie mai scăzută în sală, fiindcă „toropeala” îi adoarme pe noii aleşi, în timpul serviciului! Cum era şi de aşteptat, solicitarea vasluianului a stârnit veselia colegilor parlamentari, indiferent de culoarea politică a acestora.Căldura – un pericol pentru aleşii de vârsta a treia

„Pentru a face economie şi activitatea noastră să fie mai eficientă, v-aş ruga să reglaţi, prin cei care sunt la tehnic şi la administrativ, temperatura în Camera Deputaţilor şi în Senat, pentru că este o toropeală îngrozitoare şi cei care sunt mai în vârstă – nu mă refer la mine, că sunt viguros – riscă să fie adormiţi înainte de vreme şi eu ştiu cum sunteţi dumneavoastră, acolo sus, să nu aibă cine să vă trezească la urmă”, a explicat Bichineţ (de profesie profesor de filosofie), aparent îngrijorat de impactul pe care toropeala le-ar putea avea supra aleşilor de vârsta a treia.Bichineț vrea câte un procuror pentru fiecare parlamentar!

La auzul ironiilor şi râsetelor înfundate stârnite de această solicitare, Corneliu Bichineţ a lansat o nouă propunere, care i-a readus degrabă la tăcere până şi pe cei mai miştocari dintre parlamentari. „Toate economiile care se fac la bugetul Camerei Deputaţilor să fie transferate automat la SRI şi la DNA, şi să avem pentru fiecare parlamentar, pe cap de om, câte un procuror”, a recomandat Corneliu Bichineţ, zâmbind cu subînţeles, dar, de data aceasta, colegii parlamentari nu s-au mai amuzat deloc de cele auzite.Acuzat că emana energii negative!

Puţini sunt cei care ştiu că, în perioada 2004-2006, Corneliu Bichineţ (pe atunci lider PRM) a fost protagonistul unor meciuri spumoase cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor. Adevăratul motiv al neînţelegerilor – care au dus, treptat, la marginalizarea şi la alungarea vasluianului – a fost, nici mai mult, nici mai puţin, o „expertiză paranormală” care susţinea că Bichineţ emana… energii negative! .Verdictul a fost stabilit de Aneta Badiu (angajată pe post de expert parlamentar la cabinetul senatorial al Tribunului), care, în aceeaşi perioadă, obişnuia să ofere „consultanţă paranormală” prin intermediul anunţurilor la mica publicitate.

Persecuţii paranormale şi politice

Pe cale de consecinţă, credulul Vadim – politician avid, în ultima parte a vieţii, de ocultism şi paranormal, aşa cum singur a recunoscut – i-a poruncit lui Corneliu Bichineţ să nu se mai apropie niciodată de el la o distanţă mai mică de cinci metri! Drept urmare, Bichineţ a fost exclus treptat din camarila Tribunului, şi avertizat să păstreze distanţa de rigoare, ori de câte ori participa la vreun eveniment al PRM.

Întâlniri cu „vraciul” Iliuţă

Aneta Badiu nu a fost nici pe departe unica sfătuitoare a lui Vadim Tudor. Şeful peremist l-a frecventat şi pe aşa-zisul „vraci” Iliuţă (în trecut, un obişnuit al OTV, unde îndoia furculiţe cu privirea), pe care, într- un final, a încercat să-l angajeze la bucătăria hotelului Crystal Palace, deţinut de controversatul Mitică Dragomir (fost parlamentar PRM), dar „Oracolul de la Bălceşti” a refuzat categoric, fiind intrigat de apetenţa Tribunului pentru sferele oculte.

Vadim, reîncarnarea istoricului Tucidide!

Totuşi, principala consilieră paranormală a Tribunului a fost braşoveanca Nina Petre, care se autointitulează (cităm de pe site-ul personal) „clarvăzător”, „consilier karmic”, „cercetător spiritist” şi „comentator de paranormal”. În 2006, Petre a susţinut că Tribunul era (ţineţi-vă bine) reîncarnarea istoricului grec Tucidide, iar această elucubraţie a fost preluată pe frontispiciul ziarului „Tricolorul”! Actualmente, consiliera karmică nu se sfieşte să transmită foştilor angajatori naivi mesaje şi epistole virtuale din partea animalelor răposate – hulubi, motani, câini, hamsteri şi papagali (cu toţii aflaţi în Raiul animăluţelor, unde e soare mereu) – în schimbul unor sume considerabile, fireşte


Accesează: