Evenimentul Zilei > Social > Atenție, șoferi! Poliția are un nou dispozitiv. În ce zone vor acționa autoritățile cu acest sistem
Atenție, șoferi! Poliția are un nou dispozitiv. În ce zone vor acționa autoritățile cu acest sistem

Atenție, șoferi! Poliția are un nou dispozitiv. În ce zone vor acționa autoritățile cu acest sistem

Atenție, șoferi. În scurt timp. toți polițiștii vor fi dotați cu un nou dispozitiv, creat pentru a depista consumul de droguri.

Ministrul Afacerilor Interne anunță că în cadrul sedinței pregătitoare pentru sezonul estival s-a stabilit ca polițiștii să fie dotați cu aparatură de detectarea a consumului de droguri.

„Azi în Constanța am avut o primă ședință pregătitoare pentru sezonul estival, iar principala prioritate pe care am fixat-o este intensificarea acțiunilor de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri.

În doar câteva săptămâni toate polițiile județene vor fi dotate cu dispozitive de detectare a consumului de droguri la conducătorii auto, așa că am transmis șefilor structurilor MAI că aștept cât mai curând și rezultate!

În Constanța vom concentra mai multe astfel de dispozitive și vom acționa și mai intens în zonele de risc", a scris Carmen Dan pe Facebook.