Evenimentul Zilei > Monden > Șocant! Primele imagini și dezvăluiri despre modul în care a fost bătută crunt Bianca
Șocant! Primele imagini și dezvăluiri despre modul în care a fost bătută crunt Bianca

Șocant! Primele imagini și dezvăluiri despre modul în care a fost bătută crunt Bianca

Blonda a promis dezvăluiri. dar nu a depus sesizare la Poliție.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pornit de la acuzația blondinei că acesta ar fi agresat- o bestial continuă și pare mai curând o telenovelă învăluită în mister.

Motivul și dezvăluirile pe care vrea să le blonda într-o înregistrare video nu au clarificat situația. În plus, nu se știe ce are de gând să facă Victor Slav, tatăl fetiței Biancăi.

Bianca Drăgușanu nu a depus sesizare la Poliție

Deocamdată, Poliția nu a primit nicio sesizare legată de vreo violență domestică din partea Biancăi Drăgușanu. Astfel că nu au apărut date noi în povestea trioului Bianca-Bodi-Slav, care să facă lumina în acest caz.

Blonda s-a filmat în mașină, joi dimineața, având ochelari uriași pe ochi, dar care lăsau să se vadă vânătăile. Ea a început să vorbească, să promită dezvăluiri legate de agresiunea la care a fost supusă dar Poliția nu a fost sesizată . Așa că datele poveștii rămân aceleași, deocamdată.

Blonda a promis dezvăluiri

Blonda promite dezvăluiri

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arătă o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație, în filmarea pe care a postat-o joi dimineață pe paginea ei de Instagram.

Ce s-a văzut din primele imagini postate de Bianca

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 18.30 , au apărut imaginille în care Bianca apare la brațul lui Alex Bodi, cu ochii învinețiți și gura tumefiată. Ele au fost imagini surprinse de paparazzi și publicate de cancan.ro.

Vineri, spynews.ro publica imagini cu Bianca și Alex Bodi, afirmând că au fost făcute joi seară, după apariția pozelor cu vedeta care nu șchiopăta. Nu se vedeau vânătăile deoarece fața îi era acoperită cu masca anti-covid. Ea și Alex aveau pungi în mâini. Cei doi s-au urcat în bolidul de lux al afaceristului.

Ce spun cei doi

Alex Bodi nu a dorit să ofere amănunte despre ce s-a întâmplat cu Bianca. Nu a infirmat dar nici nu a confirmat că iubita lui ar fi fost bătută.

„ Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”, a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu nu a mai revenit cu dezvăluiri pe Instagram. Dimineață a postat niște fotografii mai vechi, cu ea făcând reclamă la magazinul cu care are contract. În jurul orei 12.00, Bianca a postat însă o fotografie cu fetiția ei, cu un text sugestiv. Apoi, ea a continuat cu activitatea să de influencer de modă.

O oră mai târziu, 13.00-13.30, Victor Slav ,tatăl fetiței ei, a postat pe Instagramul lui o poză cu micuța în mășînă. El a luat-o la el în mijlocul acestui scandal, potrivit retetesivedete.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: