Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC la ProTV! Măruță a RĂMÂS fără EMISIUNE. Cine îl va lua LOCUL? Vedeta ARE PROBLEME de SĂNĂTATE
ȘOC la ProTV! Măruță a RĂMÂS fără EMISIUNE. Cine îl va lua LOCUL? Vedeta ARE PROBLEME de SĂNĂTATE

ȘOC la ProTV! Măruță a RĂMÂS fără EMISIUNE. Cine îl va lua LOCUL? Vedeta ARE PROBLEME de SĂNĂTATE

Fanii lui Cătălin Măruță au avut parte de un șoc la începutul emisiunii difuzate marți. În studio a apărut mesajul afișat pe ecran: "O nouă emisiune la Pro TV: «La Plăntuţă».

Mai mult, Măruță a vorbit și despre problemele sale medicale. Din fericire, totul s-a dovedit o glumă. De la regizorul de platou la producător, cu toţii au complotat şi au transformat pentru câteva minute emisiunea "La Măruţă" în show-ul de televiziune "La Plăntuţă", aşa cum este porecla unui coleg de-al carismaticului prezentator.

„Ce se întâmplă aici, cred că e vorba de ceva necurat la mijloc! Vă rog frumos, aduceţi puţină aghiasmă să stropesc prin platou. (…). Pe  cartea mea de muncă scrie prezentator. (…). Măruţă, scos din grilă! Cine este în locul lui (…). Parcă văd că apare în ziare asta”, a zis Măruță. 

Doar ce întors din spital Cătălin Măruţă a făcut o serie de mărturisiri. „Mi-am făcut analize şi mi-a ieşit că am intoleranţă la roşii, castraveţi, drojdie. Ţin un regim vreo lună de zile, după care pot să mănânc orice", a zis el. 

În urmă cu câteva zile, soţul Măruță a alunecat şi a căzut în timp ce era pe scări, iar în braţe o avea şi pe fiica sa, Eva, care are doar doi anişori.