Evenimentul ZileiMondenȘoc în media. După 27 de ani de căsătorie, un prezentator TV a recunoscut că este gay

Șoc în media. După 27 de ani de căsătorie, un prezentator TV a recunoscut că este gay

Șoc în media. După 27 de ani de căsătorie, un prezentator TV a recunoscut că este gay
Phillip Schofield, prezentatorul englez al televiziunii ITV, a dezvăluit într-o postare pe pagina sa personală de Istagram că este gay. 

Dezvăluirea i-a şocat pe fanii acestuia, el fiind căsătorit de 27 de ani cu Stephanie Lowe și au împreună două fiice, Ruby în vârstă de 23 de ani şi Molly de 26 de ani.

Relaţia dintre el şi soţia lui, în vârsta de 55 de ani, a fost mereu una bună. Acesta a recunoscut că s-au înţeles de minune şi i-a mulţumit public pentru tot sprijinul acordat în tot acest proces care l-a ajutat să se descopere. „Este incredibilă”, a spus acesta vorbind despre soţia lui.

„Familia mea a fost aproape de mine: au încercat să mă înveselească, să mă sufoce cu bunătate și dragoste, în ciuda propriilor mele confuzii. Încă sunt nopţi când nu pot să dorm și au existat unele momente foarte întunecate”, a scris Schofield pe Instagram.

Acesta a luptat mult cu gândul că viaţa lui se va schimba din momentul în care va recunoaşte că este gay, însă a primit toată susţinerea din partea soţiei sale şi a fiicelor lor, încât a reuşit să spună întregi lumi.

„Nu știi niciodată ce se întâmplă în viața aparent perfectă a cuiva, cu ce probleme se confruntă sau cu starea lor de bunăstare – și astfel că nu aţi ştiut ce mă consumă în ultimii ani. Cu puterea și susținerea soției mele și a fiicelor mele, am ajuns să mă conformez cu faptul că sunt homosexual”, a scris acesta, potrivit România TV.

 


Accesează: