Evenimentul Zilei > Actualitate > Șoc în cazul Caracal. Documentul care declanșează nebunia! Fiica lui Dincă a…
Șoc în cazul Caracal. Documentul care declanșează nebunia! Fiica lui Dincă a…

Șoc în cazul Caracal. Documentul care declanșează nebunia! Fiica lui Dincă a…

Apar noi informații explozive care schimbă complet cursul Cazului Caracal.

Miercuri, la Curtea de Apel, familiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu au fost din nou față în față Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, și complicele său, Ștefan Risipițeanu.

Magistrații Curții de Apel Craiova au judecat cererile și excepțiile depuse de familiile fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu în camera preliminară.

La finalul ședinței, avocatul apărării a făcut o dezvăluire care dinamitează unul dintre cel mai îngrozitoare cazuri din istoria României.

Avocata Carmen Obârșanu, susține că fiica lui Gheorghe Dincă a fost mână în mână cu atoritățile.

„În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document. L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina. Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo?

Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani. Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica. De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?”, a declarat avocata, miercuri seara, după ce a ieşit de la Curtea de Apel Craiova.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunțe în data de 30 septembrie dacă în dosarul Caracal există suficiente probe care să-l incrimineze pe Gheorghe Dincă.

„Acest document nu apare în niciun proces verbal, nu mai există la dosar. Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul”, a completat Obârșanu, scrie Playtech.